Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 14 листопада 2020, 02:31
3503
1

Грузія - Північна Македонія. Прогноз на кваліфікаційний матч Євро-2020

Хто вперше в історії поїде на Чемпіонат Європи

| Оновлено 14 листопада 2020, 02:31
3503
1
Грузія - Північна Македонія. Прогноз на кваліфікаційний матч Євро-2020

У четвер на стадіоні «Динамо-Арена імені Бориса Пайчадзе» збірна Грузії в рамках заключного відбіркового раунду до фінальної стадії перенесеного Чемпіонату Європи-2020 прийме збірну Північної Македонії. Обидва колективи підійдуть до прийдешнього протистояння з максимальною мотивацією, адже на кону стоїть дебют у такому престижному турнірі.

Грузія

Підопічні Володимира Вайсса в нинішньому році продемонстрували цілком задовільний футбол як для команди подібного рівня. На даний момент у збірної Грузії п'ять матчів без поразок поспіль, а остання невдача спіткала «хрестоносців» в товариському матчі проти збірної Хорватії. Тоді грузини програли з рахунком 2:1, що досить непогано, а єдиним голом за «червоно-білих» відзначився Папунашвілі. Відзначимо той факт, що в обоймі Володимира Вайса знаходяться відмінні гравці оборони: Кверквелія, Хочолава і Канкава. Звичайно, суперзірками їх назвати язик не повернеться, але на рівні своєї національної команди виглядають дуже гідно.

Цікаво відзначити той факт, що Грузія і Північна Македонія ділять між собою не тільки можливість вийти на Чемпіонат Європи, а й можливість потрапляння в Лігу B в Лізі націй нинішнього сезону, а також отримання додаткового шансу кваліфікуватися на Чемпіонат світу з футболу 2022.

Північна Македонія

Команда Ігоря Ангеловського останнім часом показує дуже «валідольний» футбол, наприклад, в останніх двох зустрічах гравці рятувалися від поразки вже під кінець матчу, при тому, що ігри проходили проти Естонії і Грузії. В останньому випадку психологічна перевага після практично виграної гри може бути на боці господарів. У гостей немає особливих козирів, хіба що Горан Пандєв, кращі роки якого давно позаду, але він все ще потрібен національній збірній, бо демонструє хорошу гру. Однак і він на поле може не з'явитися через те, що італійська Серія А забороняє гравцям місцевих клубів їхати на матчі збірних.

До речі, повертаючись до очного протистояння, саме воно стало останньою грою на даний момент для обох колективів. У тій битві голи почали забивати лише в другій середині першого тайму, першими були «хрестоносці», точним ударом в складі Грузії відзначився Кварацхелія. Північна Македонія змогла відігратися лише на третій компенсованій хвилині завдяки гольовому удару Аліоскі з одинадцятиметрової позначки.

Особисті зустрічі команд

Колективи лише двічі грали між собою, обидва рази була зафіксована нічия - 1:1.

Орієнтовні склади команд

Грузія: Лорія, Джігаурі, Кверквелія, Хочолава, Двалі, Канкава, Даушвілі, Кітеішвілі, Окріашвілі, Кварацхелія, Вако.

Північна Македонія: Дмитріївська, Зайков, Валковськи, Стояновськи, Рістовськи, Ніколов, Костадінов, Аліоскі, Велковськи, Тріковскі, Нестеровськи.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що оптимальним прогнозом на дане протистояння буде позиція - прохід Грузії з коефіцієнтом 1.77 по лінії FavBet.

 

 

12 листопада, четвер

Грузія - Північна Македонія
Тбiлiсi. «Динамо-Арена імені Бориса Пайчадзе». Початок - 19:00
Пряма трансляцiя на Футбол 2
Прогноз Sport.ua — 1:1
 
  • 2.57
  • 2.99
  • 3.25
Сделать ставку

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
vados1991
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил