Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 12 листопада 2020, 01:32
2267
0

Польща - Україна: прогноз на матч Максима Калініченка

Товариський поєдинок відбудеться 11 листопада

| Оновлено 12 листопада 2020, 01:32
2267
0
Польща - Україна: прогноз на матч Максима Калініченка
uaf.ua

Екс- півзахисник «Дніпра» і збірної України Максим Калініченко - зробив свій прогноз на товариський матч збірних України і Польщі.

«Думаю, для українців це буде не найлегший матч. Є висока ймовірність, що вони не стануть витрачати багато сил для перемоги над Польщею.

Переслідують Україну проблеми зі складом. Звичайно, під час минулої паузи на матчі збірних у неї справи були набагато гірші. І навіть тоді команда Шевченка, погано почавши, змогла обіграти грізних іспанців з рахунком 1:0.

Зараз у цієї команди теж є хворі і травмовані в складі. Так, наприклад, команді не зможе допомогти Миколенко. Однак над українцями нависла інша проблема - втома. Адже більшість гравців збірної складаються з «Шахтаря» і «Динамо». А ці два клуби відпахали в єврокубках три тижні поспіль.

У цьому плані у Польщі ситуація набагато простіша. У неї і гравці свіжіші, і травм з хворобами майже немає. Є, звичайно, винятки в особі того ж Левандовскі. Але, думаю, він відпочине в цій грі і буде готуватися до наступних важливих матчів.

Висять над цими збірними важкі групи в Лізі Націй. В України на цей раз матчі не будуть настільки складними. Спочатку гра з Польщею, потім з Німеччиною і Швейцарією. Це не три гри поспіль з топ-командами. Але тут підопічні Шевченка точно будуть готуватися до зустрічі з німцями. Минулий матч з ними українці провели не так погано, як могли б.

На мою думку, з поляками Україна зіграє дуже обережно. Всі сили вона буде збирати на матч з Німеччиною. А ця зустріч навіть не несе турнірного навантаження. Після 1:7 від Франції українцям вже нічого не страшно.

На Польщу ж після цього матчу чекають зустрічі з Італією і Нідерландами. Поляки в останніх матчах мали досить непоганий вигляд. У них великих поразок і втрат очок, як у України, не було.

Загалом, тут все зводиться до готовності гравців викластися в товариській грі з рівним суперником. Не думаю, що на нас чекає відкритий футбол, безліч моментів і атак. До матчу зараз більше готова Польща. У неї довша лава і немає втоми від графіку в більшості гравців. Тому я просто пропоную поставити на виграш Польщі в цій зустрічі», - сказав Калініченко.

11 листопада, середа

Польща — Украина
Хожув. Стадіон «Шльонський». 21:45
ТБ-трансляція на телеканалі «Україна»
ПОЛЬЩА - УКРАЇНА. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбитр: Мануель Шюттенгрубер (Австрія)
Прогноз Sport.ua — 1:1
 
  • 2.34
  • 3.32
  • 3.13
Сделать ставку
 
  • 2.31
  • 3.45
  • 3.15
Сделать ставку
 
  • 2.33
  • 3.45
  • 3.15
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.