Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 02 листопада 2022, 07:05
1700
0

Перша ліга. Перемоги лідерів і відсутність компромісів

Відбулися матчі 12-го туру Першої ліги

| Оновлено 02 листопада 2022, 07:05
1700
0
Перша ліга. Перемоги лідерів і відсутність компромісів
ФК Волинь

«Чорноморець» реабілітувався за поразку від «Агробізнесу» (0: 1) у попередньому турі. Одесити на виїзді в Херсоні розгромили аутсайдера першої ліги «Кристал» з рахунком 4:0. Голами за команду Сергія Ковальця відзначилися Лиховідько, Микицей, Кожушко і Граматик.

У Бахмуті на стадіоні «Металург» ще один аутсайдер - «Авангард» - приймав «Гірник-Спорт», який, як і «Чорноморець», в цьому сезоні йде вгорі турнірної таблиці. Незважаючи на нереалізований пенальті, команда з Горішніх Плавнів зуміла домогтися також розгромної перемоги з рахунком 3:0. Голами відзначилися Мурза, Чередниченко і Батюшин, який виправився за незабитий одинадцятиметровий. Таким чином, «Гірник-Спорт» реабілітувався за розгромну поразку (0:3) від «Волині» в попередньому турі.

У Києві на НТК ім. Банникова «Нива» змогла переграти «Полісся» з мінімальною перевагою. Тернополяни перемогли з рахунком 0:1 завдяки голу Хруставки на 38-й хвилині. Ця перемога для «Ниви» солодка на смак ще і з тієї причини, що житомиряни в цьому сезоні показують відмінну гру в обороні і дуже мало пропускають. Але «Ниві» вдалося забити «Поліссю» і здобути до своєї скарбнички три заповітних очки.

«Агробізнес» зараз знаходиться на куражі. Команда напередодні перемогла в Одесі «Чорноморець» і тепер розгромила у Винниках «Кремінь» з рахунком 5:1. При чому рахунок у цьому поєдинку відкрила команда з Кременчука після точного удару Сорокіна на 37-й хвилині. Але «агрономи» зуміли забити опонентам гол в роздягальню у виконанні Романюка, а також вийти вперед у самому дебюті другого тайму після забитого м'яча Груші. Потім команда з Волочиська просто нарощувала перевагу в результаті.

Третій тур поспіль матч за участю «Металіста 1925» завершується з максимум одним забитим м'ячем. Цього разу харків'яни в рідних пенатах переграли «Прикарпаття» з рахунком 1:0. Перемогу «Металісту 1925» приніс швидкий гол бразильця Дерека на 4-й хвилині.

В Охтирці «Альянс» зустрівся з «Вересом». Команда з Липової Долини сенсаційно змогла перервати шестиматчеву безпрограшну серію рівненського колективу. На швидкий гол Геннадія Пасіча на 8-й хвилині «Альянс» у другій половині зустрічі відповів дублем Сергія Загинайлова, який залишив свої автографи у воротах «Вереса» на 52-й і 87-й хвилинах. Як підсумок, 2:1 - вольова перемога підопічних Юрія Ярошенка.

У центральному матчі туру в Луцьку на стадіоні «Авангард» зійшлися в очному протистоянні «Волинь» і «Оболонь». «Хрестоносцям» вдалося досить швидко повести в рахунку після голу Богдана Оринчака на 4-й хвилині. Аж на 87-й хвилині «пивовари» змогли повернути поєдинку статус-кво після голу Олексія Майданевича. Але «Волинь» проявила справжній характер. Вже на другій доданій хвилині Оринчак оформив дубль і тим самим приніс команді Василя Сачка яскраву вікторію (2: 1) у другому матчі поспіль з непростим суперником. Раніше «Волинь» впоралася з опором «Гірника-Спорт», перемігши на виїзді 3:0.

«Миколаїв» на стадіоні «Метеор» зумів домогтися розгромної перемоги з рахунком 4:0 над «ВПК-Агро». Впевнену вікторію «корабелам» забезпечили дубль Богдана Куксенка, а також голи Руслана Паламара і Дмитра Сули.

Варто відзначити, що в цьому турі не було жодної нічиєї. Судді зафіксували чотири виїзних перемоги і чотири домашніх вікторії.

Лідери Першої ліги «Чорноморець» і «Гірник-Спорт» завдяки своїм перемогам залишилися на першому і другому місцях відповідно. Третьою йде «Волинь», яка також набрала три бали у свою скарбничку.

Дмитро КОТКОВ

Перша ліга України. 12-й тур

Вівторок, 10 листопада

«Кристал» - «Чорноморець» - 0:4
Голи
: Лиховідько, 2, Микицей, 69, Кожушко, 84, Граматик, 86.

Нереалізований пенальті: Семенина, 79 (К)

«Авангард» - «Гірник-Спорт» - 0:3
Голи:
Мурза, 45, Чередниченко, 75, Батюшин, 83.

Нереалізований пенальті: Батюшин (Г-С)

Вилучення: Цибульник, 70 - Калугін, 79.

«Полісся» - «Нива» - 0:1
Гол:
Хруставка, 38.

Вилучення: Гавриленко, 88 (П)

«Агробізнес» - «Кремінь» - 5:1
Голи:
Романюк, 45, Груша, 46, Семенець, 63, Петров, 76, Черненко, 83 - Сорокін, 37.

«Металіст 1925» - «Прикарпаття» - 1:0
Гол:
Дерек, 4.

«Альянс» - «Верес» - 2:1
Голи:
Загинайлов, 52, 87 – Пасіч, 8.

«Волинь» - «Оболонь» - 2:1
Голи:
Орінчак, 4, 90+2 – Майданевич, 87.

«ВПК-Агро» - «Миколаїв» - 0:4
Голи:
Куксенко,27, 59, Паламар, 74, Сула, 89.

Матчі 13-го туру відбудуться 15 и 16 листопада.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ПЕРШОЇ ЛІГИ

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.