Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
| Оновлено 12 листопада 2020, 22:11
1415
8

Руслан РОТАНЬ: «Мене всі критикують, і правильно роблять»

Наставник збірної України U-21 оцінив свою роботу

| Оновлено 12 листопада 2020, 22:11
1415
8
Руслан РОТАНЬ: «Мене всі критикують, і правильно роблять»
УАФ. Руслан Ротань

Головний тренер молодіжної збірної України Руслан Ротань підвів проміжні підсумки виступу своєї команди у відборі на Євро-2021:

«Звичайно, був провальний старт. Не очікували такого. Є причини. Всі критикують мене - і правильно роблять, тому що немає результату. Я до цього ставлюся нормально. Ми повинні були виходити з цієї групи. Ніяких відмазок не буде - результат виключно на мені.

Але я зосереджений на підготовці футболістів, на розумінні гри національної збірної - це головне завдання для мене. А негайний результат, щоб вийти і виграти, але щоб через деякий час гравці пропали... Це неправильно. Мені важливіше, щоб гравці росли в ціні і ставали футболістами високого класу».

Нагадаємо, за два тури до фінішу відбіркового турніру Україна достроково втратила шанси на вихід у фінальну стадію Євро-2021.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
movkli
Р. Ротань: "Все критикуют меня - и правильно делают, потому что нет результата. А Я все равно хожу в бухгалтерию дважды в месяц".
dadlismit
Р. Ротань: "Все критикуют меня - и правильно делают, потому что нет результата. Я к этому отношусь нормально".
Руслан забыл добавить, что ложил он на эту критику и хрен когда самостоятельно по своей воле подаст в отставку, несмотря на отрицательный результат ...
vados1991
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
stop2018
И кто вырос? Хотя бы в сантиметрах....
Alex86 1
А что был варик с немедленным результатом? Что ж молчал, все бы голоснули если оказывается у нас такой топ тренер фокусник.
ares10
Якого росту? При чому тут тренер збірної? Футболіст приїжає на пару днів чи тиждень в збірну. Він що там має великі дистанції бігати чи великі силові навантаження отримувати? Вроді завдання Ротаня мотивувати гравців і обрати правильну тактику на матч може награти якісь комбінації. А як він може допомогти росту Супряги і Шапаренка чи наприклад Мудрика і Корнієнка. Є довгі збори клубів,великі перерви між матчами не тренеру збірної цим займатися
Nikolay Kirienko
Да поддерживаю Пашу!
Павел СН
тебе не критикують,а чiтко i зрозумiло посилають на ху i в жо