Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
7972
4

Олександр ДЕНИСОВ: «Наші клуби полягли раніше, ніж телеканал Футбол»

COVID-19 накрив журналістів, редакторів та експертів

Олександр ДЕНИСОВ: «Наші клуби полягли раніше, ніж телеканал Футбол»
Футбол 1/2/3. Олександр Денисов

Напередодні програма «Великий футбол» не вийшла в ефір. Причина - спалах коронавірусу, який накрив журналістів, редакторів і експертів. Ведучий програми Олександр Денисов в своєму відеозверненні пролив світло на поточну ситуацію.

«Добрий вечір, шановні друзі! Ми зараз в прямому ефірі на Футбол 1 і на YouTube-каналі Великий футбол. Чому саме так? Я постараюся пояснити, що відбувалося останні дні, щоб вам стало абсолютно ясно, чому ви бачите програму в такому форматі.

Ви знаєте, що з початку пандемії ми не припиняли виходити в ефір, намагалися тримати вас в курсі подій. У нас вийшло дочекатися рестарту чемпіонату України та інших чемпіонатів, завершили минулий сезон і увійшли в нинішній сезон.

Протрималися досить довго. Наші клуби полягли дещо раніше, ніж телеканал Футбол. Минулого тижня пішла хвиля захворювань серед журналістів і редакторів - захворіли Ігор Бурбас, Володимир Крамар. Після останнього ефіру погано себе відчув Віктор Леоненко, у нього піднялася температура, тест дав позитивний результат. Тому минулої середи прийняли рішення здати тести, щоб ми зрозуміли масштаб катастрофи.

Якщо ви дивилися в п'ятницю мій Денисов Time, я прямо під час стріму дізнався, що у мене теж коронавірус і я йду лікуватися. Цього ж вечора в мене піднялася висока температура, стало погано, але робочий варіант у нас був готовий: в студії мене повинен був замінити Віктор Вацко і вести програму разом зі Славою Шевчуком і Мішею Метревелі. Віктор погодився, підставив плече в складний момент і я був спокійний за програму. Віктор - особа асоціативна з Великим Футболом, ефір повинен був пройти з високим градусом. Я точно знав, що він впорається. Але в п'ятницю, пізно ввечері, погано себе відчув Міша Метревелі, у якого виявився повний букет: ломка, суглоби боліли, озноб, кашель і висока температура - Міша явно випадав.

Ми все одно залишалися оптимістами. У студії мали працювати Віктор Вацко і Слава Шевчук, але в суботу позитивний тест на коронавірус отримав і Віктор Вацко, і в нас не залишилося жодних варіантів, як вийти сьогодні в ефір.

А ефір був би класний: єврокубковий тиждень, матчі «Динамо» і «Шахтаря» в ЛЧ, це і провальна гра «Зорі» в ЛЄ. Класно було б поговорити про це. І сьогоднішня зустріч «Динамо» і «Шахтаря». Перша поразка Луческу, реванш Каштру за поразку в Суперкубку і від «Гладбаха». Шкода, що сьогодні ми не в ефірі.

На щастя, в нас є YouTube-канал «Великий футбол». Поки ми на самоізоляції, спробуємо завтра провести з експертами Zoom-конференцію, якщо здоров'я дозволить. Поспілкуємося щодо сьогоднішньої гри Динамо і Шахтаря.

Друзі, звертайте увагу, що коронавірус - це не жарти! Ця зараза поширюється ефективніше і сильніше будь-якого грипу. Він чіпляється просто миттєво і проявляється у всіх по-різному. Зараз легше, але я не можу сказати, що я переношу безсимптомно. Дивлюся на ситуацію зі стриманим оптимізмом, тому що мої близькі та знайомі по-різному переносять. Деяким стає погано на 5-10-й день. Краще цей коронавірус не підхоплювати.

Тому бережіть себе. Не можу сказати, що обіймаю вас, але щиро ваш, Олександр Денисов. Сподіваюся - до нових зустрічей в ефірі телеканалів Футбол, а на YouTube-каналі Великого футболу побачимося найближчим часом. Бережіть себе!» - сказав Денисов.

Оцініть матеріал
(24)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Історичний сезон Жирони. Команда Циганкова і Довбика вийшла в ЛЧ
Футбол | 04 травня 2024, 21:36 18
Історичний сезон Жирони. Команда Циганкова і Довбика вийшла в ЛЧ

Циганков і Довбик були важливими гравцями суперуспішного сезону

Динамо – Колос. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
Футбол | 05 травня 2024, 08:56 49
Динамо – Колос. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Кияни зобов'язані перед очною зустріччю з «Шахтарем» зіграти без недобору

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Доброгорский Юрий
"еврокубковая неделя, матчи «Динамо» и «Шахтера» в ЛЧ, это и провальная игра «Зари» в ЛЕ"...
Провальная игра Зори???
Шахтер-Борусия єто не провальная игра Шахтера???
Думаю решили перенести ВФ чтоб не вспоминать этот позор....
guardian47
Выздоравливайте быстрее!.Без вашей передачи и воскресенье не воскресенье.