Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 08 листопада 2020, 20:18
1687
2

Рух і Інгулець в результативному матчі зіграли внічию

Новачки Прем'єр-ліги, як і раніше, залишаються без перемог в чемпіонаті

| Оновлено 08 листопада 2020, 20:18
1687
2
Рух і Інгулець в результативному матчі зіграли внічию

Головний тренер «Руху» Іван Федик порівняно з минулим туром зробив деякі кадрові зміни в стартовому складі. Замісь Гліги, Руніча та Кухаревича на поле вийшли Мартинюк, Мисик та Кондраков. Сергій Лавриненко у складі «Інгульця» також зробив кадрові ротації. Замість Шуста, Ковальова, Мкомоли, Лупашка та дискваліфікованого Квасного у гру вступили Кринський, Кучеренко, Сітчінава, Павлов та Фатєєв.

Обидві команди, які ще не перемагали у чемпіонаті, жваво розпочали поєдинок. Гравці «Руху» більше володіли м'ячем, але небезпечних моментів біля воріт гостей не виникало. Натомість, контратака «Інгульця» лівим флагом за участю Сітчінави завершилася падінням грузина у штрафному «жовто-чорних». Арбітр зафіксував порушення правил з боку Копини і призначив пенальті. Бартулович у складі різних клубів 10-й раз в УПЛ виконував 11-метровий удар і забив вже 9-й гол з «позначки», в тому числі другий з початку чемпіонату.

Емоцій та ігрових зіткнень на полі не бракувало, і Деревинському доводилось часто виймати жовті картки та вгамовувати пристрасті на полі. У підсумку Кучеренко отримав два попередження і достроково залишив поле. Для Кучеренка це було перше вилучення в УПЛ - у 29-й грі. Господарі поля могли швидко матеріалізувати чисельну перевагу у забитий гол, але Федорчук пробив поруч з дальньою штангою воріт «Інгульця».

А на початку другого тайму гравцям «Руху» таки вдалося зрівняти рахунок. Бойчук з правого флангу атаки зробив передачу низом на Мисика і Мар’ян ударом сходу пробив повз Кринського. Так перервалася безгольова серія львівського клубу, яка тривала в чемпіонаті 471 хвилину.

Не встигли гості оговтатися від такого розвитку подій, як пропустили другий гол. Після передачі Федорчука на ударну позицію виходив Кондраков, проти якого порушив правила Павлов. Деревинський вдруге у матчі призначив пенальті і Кондраков забив свій перший гол в УПЛ – у 20-й грі.

Голепад у грі на цьому не завершився і Інгулець швидко зрівняв рахунок. Бандура невдало парирував удар Коваленка, і Козак першим встиг на добивання. Для Козака це також був дебютний гол в УПЛ – у 15-й грі. Господарі поля, граючи у більшості, продовжували володіти ініціативою, але гості майже усією командою зустрічали розвиток атак «жовто-чорних» і небезпечних моментів біля воріт не виникало.

Тренери обох суперників зробили багато замін і один з джокерів «Руху» Русин міг забити переможний гол, проте Кринський рятує ворота, приборкавши м'яча. Під завісу матчу забракло влучності і Балану, який пробив над поперечиною воріт. У підсумку бойова нічия і обидві команди і далі не можуть відсвяткувати першу перемогу в поточному чемпіонаті. А Сергій Лавриненко в статусі головного тренера команд УПЛ перемоги і далі не здобуває: в 13-ти матчах – 8 нічиїх та 5 поразок.

Українська Прем'єр-ліга. 8-й тур

«Рух» - «Інгулець» - 2:2

 Мисик (51), Кондраков (56, з пенальті) - Бартулович (18, з пенальті), Козак (57)

  Бойчук (13), Парамонов (29) - Кучеренко (12), Семенко (37), Бартулович (90 + 3), Кринський (90 + 4)

  Кучеренко (39)

«Рух»: Бандура - Копина, Стаменкович, Парамонов (Калюжний, 79), Мисик - Мартинюк, Федорчук - Климчук, Кухарук (Русин, 59), Бойчук - Кондраков (Кухаревич, 59)

«Інгулець»: Кринський - Балан, Павлов, Семенко, Фатєєв - Коваленко (Янаков, 61, Литвяк, 87), Запорожець, Бартулович, Кучеренко, Козак (Мкомола, 74) - Сітчінава (Білоцерківець, 74)

Арбітр: Олексій Деревінський

Стадіон: «Арена Львів»

ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

КЛОПП: Нам потрібно, щоб МанСіті програвав. Арсенал виглядав не дуже слабко
Футбол | 25 квітня 2024, 01:55 2
КЛОПП: Нам потрібно, щоб МанСіті програвав. Арсенал виглядав не дуже слабко

Головний тренер «Ліверпуля» прокоментував поразку від «Евертона» (0:2)

Хаві прийняв несподіване рішення. Барселоні не потрібно шукати нового коуча
Футбол | 24 квітня 2024, 22:25 10
Хаві прийняв несподіване рішення. Барселоні не потрібно шукати нового коуча

Легенда «синьо-гранатових» провів зустріч із керівництвом та вирішив залишитися в клубі!

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.