Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Бельгія
| Оновлено 08 листопада 2020, 14:23
449
0

Гент - Андерлехт. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Бельгії

Гості на шляху до відновлення свого статусу

| Оновлено 08 листопада 2020, 14:23
449
0
Гент - Андерлехт. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Бельгії
Андерлехт

Одним з найцікавіших матчів дванадцятого туру вищого бельгійського футбольного дивізіону стане протистояння «Гента» і «Андерлехта». Обидві команди мають чималі амбіції, однак зараз їхні справи далекі від кращих часів, тому боротьба в даному випадку може вийти запекло-відчайдушна.

«Гент»

Підопічні Віма Де Декера в нинішньому сезоні демонструють досить посередній футбол, на даний момент команда розташовується на дванадцятому місці і має в активі дванадцять очок. До того ж, колектив досить багато пропускає і в цілому програє в тих матчах, де за статусом міг би виривати хоча б нічийні результати. Одним з небагатьох світлих плям в складі «королівського клубу» є український нападник Роман Яремчук, який в нинішньому сезоні шість разів вразив ворота суперників і віддав дві гольові передачі в бельгійському чемпіонаті.

У минулому турі «буйволи» на виїзді билися проти «Васланд-Беверена». Підопічні Віма Де Декера в середині першого тайму почали грати більш активно, першим ворота господарів вразив Дорш, а до кінця першої половини зустрічі тричі у воротах «Васланд-Беверена» розписався вищезгаданий Роман Яремчук, тим самим достроково визначивши переможця. Господарі у другому таймі кілька разів намагалися перехопити ініціативу і навіть забили один м'яч, але цього виявилося недостатньо.

«Андерлехт»

Під керівництвом колишнього капітана збірної Бельгії Венсана Компані "Андерлехт» намагається повернути собі ту славу, яка не так давно була атрибутом клубу. На даний момент справи у «пурпурно-білих» йдуть не кращим чином, у минулому сезоні колектив посів лише восьме місце в турнірній таблиці, а на даний момент після дванадцяти турів знаходиться на сьомому рядку. Також зауважимо, що в нинішньому сезоні «Андерлехт» лише раз поступився в рамках чемпіонату і на даний момент має безпрограшну серію.

У минулому турі підопічні Венсана Компані боролися проти «Антверпена». Незважаючи на те, що гості прекрасно грають в рамках Ліги Європи і, здавалося б, при таких результатах можуть переграти «пурпурно-білих», господарі дали їм гідну відсіч. А одна з рідкісних атак «Андерлехта» завершилася взяттям воріт, автором точного удару став Мукаіру. Цього вистачило для перемоги, і команда Компані в черговий раз взяла три очки.

Особисті зустрічі команд

Протягом останніх п'яти матчів «Гент» жодного разу не програв «Андерлехту», двічі перемога діставалася «буйволам» і тричі команди зіграли внічию.

Передбачувані склади команд

«Гент»: Болат, Мохаммаді, Марр, Годо, Кастро-Монтес, Дорш, Одіджа-Офое, Овусу, Ньянгбо, Букарі, Яремчук.

«Андерлехт»: Кромбюрг, Мурільо, Міазга, Делькруа, Лоуренс, Локонга, Тау, Цуль, Бунду, Нмеча, Амузу.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що оптимальним варіантом для ставки на майбутню спортивну подію буде нічийний результат з коефіцієнтом 3.65 по лінії FavBet.

 

8 листопада, недiля

«Гент» - «Андерлехт»
Гент. «Геламко Арена». Початок - 19:15
Пряма трансляцiя на Setanta Sports +
Прогноз Sport.ua — 1:1
 
  • 2.27
  • 3.65
  • 2.96
Сделать ставку

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.