Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 09 листопада 2020, 02:32
1444
1

Валенсія - Реал Мадрид. Прогноз і анонс на матч іспанської Прімери

Чи блисне знову зірка Азара

| Оновлено 09 листопада 2020, 02:32
1444
1
Валенсія - Реал Мадрид. Прогноз і анонс на матч іспанської Прімери
ФК Реал

В рамках дев'ятого туру іспанської Прімери відбудеться цікаве протистояння між «Валенсією» і мадридським «Реалом». Незважаючи на те, що колективи розташовуються на протилежних частинах турнірної таблиці, в обох є шанси на перемогу, адже колективи є досить нестабільними і можуть видати цілу низку помилок в одному матчі.

«Валенсія»

Перед початком поточного сезону керівництво клубу вирішило позбутися деяких гравців, причому, це були ключові виконавці, які задавали тон гри «кажанів». Після того, як частина цих гравців була продана, якісних новачків придбано не було і тому тренеру довелося працювати з тим, що залишилося. Не дивно, що при таких розкладах «Валенсія» на даний момент займає п'ятнадцяте місце в турнірній таблиці і має в активі всього лише вісім очок.

У минулому турі підопічні Хаві Гарсії на домашньому стадіоні билися проти «Хетафе». Матч вийшов дуже цікавим, напруженим і насиченим подіями. Гості почали зустріч дуже активно і тиснули суперників, однак «кажани» змогли втекти в контратаку, після якої голом відзначився Муса. У другому таймі домінування «Хетафе» продовжилося, до того ж, в складі господарів було вилучення і догравали вони вдесятьох, цим гості і скористалися вже під кінець матчу, забивши двічі і вийшовши вперед. Однак на восьмій компенсованій хвилині підопічні Хаві Гарсії заробили пенальті, який успішно реалізував Солер, здобувши для «Валенсії» нічию.

«Реал Мадрид»

Поступово підопічні Зінедіна Зідана набирають ігрову форму, проте у команди все ще чимало проблем, основна з яких полягає в слабкій творчій здатності при позиційних атаках. Другий можна назвати слабку лінію оборони, яка тримається тільки завдяки Серхіо Рамосу, а за відсутності капітана вся захисна гра перетворюється на гору помилок і справжній анекдот, що недозволено для чинного чемпіона. Також відзначимо і те, що на даний момент, крім Бензема, у «вершкових» немає форвардів, куплений нещодавно Йович провалився і Зідан вже відверто натякає на те, що даний виконавець його абсолютно не влаштовує.

У минулому турі «королівський клуб» на домашньому стадіоні бився проти «Уески». Головним чином у протистоянні можна відзначити гол Едена Азара, який повернувся після травми, а також дубль вищезгаданого Каріма Бензема. В іншому гра проходила досить прогнозовано і завершилася з результатом 4:1 на користь «Реала».

Особисті зустрічі команд

За останні шість матчів між цими командами «помаранчеві» здобули одну перемогу і одного разу змогли зіграти внічию з «Реалом», а «вершкові» виграли в інших чотирьох випадках.

Передбачувані склади команд

«Валенсія»: Сіллессен, Васс, Пауліста, Гільямон, Мангаля, Гайя, Муса, Солер, Черишев, Гомес, Лі.

«Реал Мадрид»: Куртуа, Васкес, Варан, Рамос, Менді, Кроос, Вальверде, Модріч, Асенсио, Вінісіус, Бензема.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що столичний клуб зможе здолати «кажанів», а тому нашою ставкою буде П2 з коефіцієнтом 1.56.

 

8 листопада, недiля

«Валенсія» - «Реал Мадрид»
Валенсія. «Месталья». Початок - 22:00
Пряма трансляцiя на Megogo
Прогноз Sport.ua — 1:4
 
  • 5.70
  • 4.65
  • 1.56
Сделать ставку

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Zub Зуб
снова не в ту сторону счет в анонсе на спорт.юа