Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Франція
| Оновлено 26 квітня 2021, 04:05
1883
0

ПСЖ - Ренн. Прогноз і анонс на матч французької Ліги 1

Переможна серія чинного чемпіона на межі зриву

| Оновлено 26 квітня 2021, 04:05
1883
0
ПСЖ - Ренн. Прогноз і анонс на матч французької Ліги 1
ФК ПСЖ

Центральним протистоянням десятого туру французької Ліги 1 стане бій між двома лідерами чемпіонату, «Парі Сен-Жермен» на своєму стадіоні «Парк де Пренс» прийме «Ренн». Цікаво й те, що шанси на команд в цьому матчі приблизно рівні через проблеми парижан.

«ПСЖ»

У Томаса Тухеля зараз дуже складний період, йому необхідно утримати перше місце в турнірній таблиці до того, як всі підуть на перерву матчів збірних і частина гравців складу повернеться з лазарету. Нагадаємо, що у «Парі Сен-Жермен» колосальні проблеми зі складом, через травми німецький фахівець не зможе розраховувати на Мбаппе, Неймара, Берната, Верратті, Дракслера, Мауро Ікарді, Кімпембе, Летельє і Хесе.

Минулий матч в рамках Ліги чемпіонів прекрасно показав, що з такою дірою в складі колектив не здатний втриматися на плаву. Незважаючи на непогану гру Анхеля Ді Марії, який, до речі, в тій зустрічі проти «Лейпцига» забив єдиний гол парижан, а також не реалізував пенальті, виконавського класу недостатньо. Саме через відсутність ключових футболістів «Парі Сен-Жермен» поступився з результатом 1:2. А тепер у чинного чемпіона є реальна загроза того, що їхня серія перемог в Лізі 1 перерветься.

«Ренн»

Бронзові призери нинішнього розіграшу французької Ліги 1 на даний момент займають третє місце в чемпіонаті, що може свідчити про стабільність колективу навіть після довгої коронавірусної паузи. Підопічні Жульєна Стефана за дев'ять турів зазнали лише однієї поразки і ведуть активну і відчайдушну боротьбу за перше місце. Шансів у «червоно-чорних» небагато, здавалося б, що при такій кількості травм у головного суперника можна відбирати очки, проте і в складі «Ренна» не все так гладко. Французький фахівець змушений буде обійтися без Камавінги, Мауасси, Ругані, Ньянга, Мартена і Тети.

У минулому турі «Ренн» в домашніх стінах протистояв «Бресту». Рівно з такими ж проблемами зі складом колектив зміг переграти опонента за всіма ключовими статистичними показниками, включаючи підсумковий рахунок. Голами за господарів відзначилися Да Сілва і Наїф, а за «Брест» забив Оноре.

Особисті зустрічі команд

За останні п'ять матчів між цими суперниками «Ренн» зміг здобути дві перемоги і тричі успіх святкували футболісти «ПСЖ».

Передбачувані склади команд

«ПСЖ»: Навас, Дагба, Маркіньос, Діалло, Баккер, Еррера, Паредес, Алькантара, Ді Марія, Сарабія, Кін.

«Ренн»: Гоміс, Траоре, Сільва, Ньямсі, Трюффер, Н'Зонзі, Кастільо, Сiлікi, Террьє, Доку, Гірассі.

Прогноз на протистояння

Відзначимо, що парижани зіграли на нуль в шести з останніх семи домашніх матчів, проте в протистояннях з «Ренном» часто столична команда пропускала хоча б один гол за зустріч. Ми вважаємо, що в рамках майбутнього бою оптимальним варіантом для каперів стане позиція - Т.Б. 2.5 з коефіцієнтом 1.65 по лінії FavBet.

 

7 листопада, субота

«ПСЖ» - «Ренн»
Париж. «Парк де Пренс». Початок - 22:00
Пряма трансляцiя на Megogo
Прогноз Sport.ua — 2:1
 
  • 1.42
  • 5.40
  • 7.00
Сделать ставку

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Став відомий 6-й клуб, який кваліфікувався до Ліги чемпіонів 2024/25
Футбол | 26 квітня 2024, 07:31 0
Став відомий 6-й клуб, який кваліфікувався до Ліги чемпіонів 2024/25

«Феєнорд» гарантував собі участь у головному єврокубкому турнірі

СРНА: «В росії є нормальні люди. Якщо щось скажуть... Тут у них важко»
Футбол | 26 квітня 2024, 22:38 45
СРНА: «В росії є нормальні люди. Якщо щось скажуть... Тут у них важко»

Директор «Шахтаря» з футболу розповів про ставлення до сербів та росіян

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.