Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 28 листопада 2020, 04:11
660
0

Тьяго Сантос – Гловер Тейшейра. Прогноз і анонс на бій

Головний поєдинок турніру UFC Fight Night 182

| Оновлено 28 листопада 2020, 04:11
660
0
Тьяго Сантос – Гловер Тейшейра. Прогноз і анонс на бій
twitter.com/ufc

Найближчими вихідними локація «UFC APEX» (Лас-Вегас, штат Невада, США) прийме турнір UFC Fight Night 182, також відомий, як UFC on ESPN+ 40 і UFC Vegas 13. У його карді ми побачимо виступи кількох колишніх претендентів на титул UFC, а також бій за участю екс-чемпіона промоушену.

У мейн івенті два бразильські колишні претенденти на титул UFC в напівважкій вазі Сантос і Тейшейра з третьої спроби спробують побитися один з одним.

В UFC вже провалилися дві спроби провести бій Сантос - Тейшейра цієї осені. 12 вересня бій не відбувся через позитивний аналіз Тейшейри на COVID-19, а причиною перенесення поєдинку з 3 жовтня стала коронавірусна інфекція Сантоса.

Сантос все ніяк не може повернутися після невдалої титульної спроби. У липні 2019 року на UFC 239 він лише роздільним рішенням поступився гегемонові Джону Джонсу, отримавши в тому поєдинку жахливі травми двох ніг, що більше року утримувало його від боїв. До цього бою рекорд колишнього середньоваговика Сантоса у напівважкому дивізіоні становив 3-0.

Тейшейра, якому 28 жовтня виповнилося 41 рік, йде на серії з чотирьох перемог. У травні ветеран знищив Ентоні Сміта, зупинивши його граунд-енд-паундом у 5-му раунді. А до цього бразилець із початку 2019 року перемагав Карла Роберсона, Іона Куцелабу і Микиту Крилова.

Прогноз на бій

Сантос добре використовує навички муай-тай та БЖЖ, будучи особливо небезпечним у стійці. Перехід у напівважку вагу пішов йому на користь, і він ще більше додав в ударній потужності. Тейшейра також небезпечний у стійці з його нокаутуючим ударом, але при цьому він більш вишуканий грепплер, ніж його суперник.

Бій на землі виглядає більш вигідним для Тейшейри, і, ймовірно, він буде прагнути проводити тейкдауни. Однак Сантос могутніший і свіжіший, тому віддаємо йому перевагу і ставимо на його дострокову перемогу в стійці.

Перемога Сантоса нокаутом у 3-му раунді

Основний кард

Тьяго Сантос – Гловер Тейшейра

Андрій Орловський – Таннер Босер

Раоні Барселуш – Халід Таха

Ян Хайніш – Брендан Аллен

Клаудія Гаделья – Янь Сяонань

Попередній кард

Гіга Чикадзе – Джеймі Сіммонс

Александр Романов – Маркус Рожеріо де Ліма

Даррен Елкінс – Едуардо Гарагоррі

Макс Гріффін – Рамиз Брахимай

Густаво Лопес – Ентоні Бірчак

 
  • 1.38
  • 51
  • 2.99
Сделать ставку
 
  • 1.41
  • 3.10
Сделать ставку
 
  • 1.41
  • 3.16
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.