Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 07 листопада 2020, 19:27
1306
1

Десна – Минай. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Поза рідними стінами та з втратами

| Оновлено 07 листопада 2020, 19:27
1306
1
Десна – Минай. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
facebook.com/desnafc

Лише раз оступилася на своєму полі в поточному чемпіонаті «Десна», зігравши внічию з «Шахтарем» (навряд чи сумний результат), і взявши максимум в решті матчів. Це кращий показник сезону, і тому змушена втрата власної арени для колективу Олександра Рябоконя виглядає дуже суттєвою.

Триваюча епідемія знову накладає свій відбиток і на футбол, так що майбутній матч пройде не тільки без глядачів, а й за межами Чернігова, який потрапив до «червоної зони». Суперники відправляться на «Оболонь-Арену», де «Минай» не грав з минулого року (поразка від «пивоварів» - 3:4), а «Десна» - з літа (перемога над «Колосом» - 2:0).

Непогано як для дебютанта УПЛ йдуть по сезону закарпатці: взяти хоча б жовтень, в ході якого підопічні Василя Кобіна тричі зіграли внічию і мінімально програли «Маріуполю» (пропустивши в компенсований час з пенальті). Непоступливості «Мінаю» не позичати, ще б перемог побільше...

До речі, з «Олександрією», єдиною командою, у якої поки тільки й виграв «Минай», тиждень тому «Десна» якраз не впоралася - 2:2. В емоційній зустрічі з великою кількістю карток команда не тільки втратила очки, але й залишилася без двох виконавців: Максим Імереков та Андрій Мостовий дискваліфіковані. Зате в строю Андрій Тотовицький та Пилип Будківський - головний атакуючий «дует» чернігівців, який кілька років тому грав в одній команді з Василем Кобіним (за дубль «Шахтаря»).

У складі самого «Минаю» навряд чи знайдеш явного лідера, але, з іншого боку, тим краще для цілісності колективу. Відзначимо голосування уболівальників, які за підсумками жовтня назвали найкращим у команді Анатолія Нурієва, котрий виводить «Минай» на поле з капітанською пов'язкою. Втім, ніхто з персоналій опонентів анітрохи не лякає півзахисника «Десни» Левана Арвеладзе: «Не знаю нікого з цієї команди, але недооцінювати їх не можна. Всі суперники в Прем'єр-лізі небезпечні: потрібно виходити і доводити свою перевагу на полі - грати на перемогу».

Суботня зустріч буде першою в історії взаємин, і якихось додаткових інтриг в протистоянні не відшукати. Зате мотивації буде - хоч відбавляй! У разі перемоги «Десна» повернеться до лідируючої трійки, ну а «Минай» в четвертий раз «замахнеться» на ще не знайому собі гостьову перемогу.

Орієнтовні склади:

«Десна»: Паст, Огиря, Арвеладзе, Гітченко, Тамм, Конопля, Шевцов, Картушов, Тотовицький, Калитвинцев, Мудрик.

«Минай»: Попович, Лопирьонок, Сніжко, Саків, Шиндер, Кожанов, Ткачук, Маембе, Нурієв, Книш, Меліченко.

 
  • 1.54
  • 4.1
  • 6.45
Зробити ставку
 
  • 1.49
  • 4.00
  • 7.60
Зробити ставку
 
  • 1.52
  • 4.10
  • 6.70
Зробити ставку

7 листопада, субота

«Десна» — «Минай»
Київ. Стадіон «Оболонь-Арена». 19:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
ДЕСНА – МИНАЙ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Роман Блавацький (Львів)
Прогноз Sport.ua — 2:0
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
fifadinamo
Десна будет заочно сражатся с Ворсклой за второе место в чемпионате