Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 31 жовтня 2020, 12:30
85225
2

Усик - Чісора. Дострокова перемога або повний бій?

Все вирішиться 31 жовтня

| Оновлено 31 жовтня 2020, 12:30
85225
2
Усик - Чісора. Дострокова перемога або повний бій?
Skysports.com

У суботу ввечері Олександр Усик повернеться на ринг і продовжить свій шлях до вершини суперважкого дивізіону в бою з непростим британським ветераном Дереком Чісорою.

Коеффіцієнти Favbet: 1.15 – 5.8

Дострокова перемога Усика - 1.9

Перемога Усика за очками - 2.2

Трохи більше року тому Усик дебютував в суперважкому дивізіоні і спокійно переміг маловідомого боксера Чазз Уїзерспуна, якого знайшли на заміну буквально за пару днів до поєдинку. Але той бій навряд чи дав відповідь на питання, чи готовий Усик до нового для себе вазі. Дерек Чісора - ось справжній тест для українця.

Чісора ніколи не був зіркою першої величини, але зате має величезний досвід боїв за чемпіонський титул з людьми на кшталт Віталія Кличка, Тайсона Ф'юрі і Девіда Хея. І хоча зазвичай проти топ-суперників Чісора програвав, потріпати нерви йому вдавалося. Наприклад, з Віталієм Кличком у 2012 році він відстояв всі 12 раундів

Усик - очевидний фаворит бою, але все таки більше року він не виходив на ринг і не до кінця зрозуміло чого від нього чекати. На кону титул обов'язково претендента на чемпіонський титул за версією WBO. І навряд чи Олександр ризикуватиме і шукати голову суперника. Більшість своїх перемог Усик добував або за очками або нокаутом в пізніх раундах. Так було з Муратом Гассіевим, Марісом Бріедіс, Марко Хуком, Майклом Хантером і Кшиштофом Гловацький. Тобто практично з усім реально сильними суперниками. А тому є впевненість, що з Чісорою Усіку також не буде легко, і як мінімум до 10 раунду британець вартий. Чи не буде вгадувати і ставити на повний бій або дострокову перемогу, а просто візьмемо тотал раундів більше (9.5)

Прогноз: тотал раундів більше (9.5) – 1.67

Оцініть матеріал
(566)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
bullyUA
Лучше покажите ставки перед первым боем Руиса с Джошуа и Лопеса с васькой.
 Esteban _1927
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил