Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 30 жовтня 2020, 12:57
117
0

Анонс 5-го туру чемпіоната Киева з футзалу

Будуть зіграні 3 матчи

| Оновлено 30 жовтня 2020, 12:57
117
0
Анонс 5-го туру чемпіоната Киева з футзалу

На жаль, з різних причин 5-й тур вищої ліги з футзалу буде неповним, але Федерація Футзалу міста Києва не могла залишити шанувальників гри мільйонів без цікавих матчів, тому 3 поєдинки будуть зіграні за будь-яких погодних умов у «Gymmax арені».

«Skidka» - «ХІТ-2»

Підопічні Листопада на минулому тижні нарешті здобули 1 бал, хоча повинні були здобувати 3, а зараз очікують на нове випробування. Дублерам столичного «ХІТа» доведеться зіграти з командою, котра являється віце-чемпіоном столиці і при цьому активно готується до гри кубку України. Також зазначимо, що підопічним Листопада терміново треба закривати позицію голкіпера, оскільки за відсутності Владислава Лисенка важко на постійній основі награвати 5-го. В свою чергу колектив «Skidka» в гарному гуморі підходить до матчу, оскільки на минулому тижні вдалось провести сильну гру з командою «Griffin» і продемонструвати гру високого рівня. Підопічні Олега Шуста не мають права на помилку, не дивлячись на дуже важливу гру з «Ельдорадо», котра вирішить долю команди у розіграші кубку України. Більше того, звітна зустріч може стати непоганою підготовкою до матчу в боротьбі за кубок. Стосовно прогнозу, то команда «Skidka» безперечний фаворит, а дублери «ХІТа» спробують створити сенсацію туру за допомогою юних виконавців та своїх трьох перевірених бійців.

«2TDK» - «GRIFON»

В попередньому турі команда «2TDK» зазнала болючої поразки від «Сервіту», а зараз необхідно реабілітуватись. Більше того, ця втрата балів мотивує підопічних Мельника-Драбика на нові досягнення та додасть ще більше мотивації та наснаги. Оскільки обидва тренери розуміють, що новий сезон для їх команди буде дуже непростим, але водночас дуже цікавим. З іншого боку «Грифони» поки мають нуль в графі набрані бали. Підопічні Шувалова зіграли 2 матчі, в котрих вже встигли пропустити аж 12 м’ячів у свої ворота. Очевидно, що в плані захисту колектив «GRIFON» поки не може похизуватись стабільністю, тому це треба компенсувати грою в атаці, але наразі вдалось оформити лише два голи. У звітній зустрічі варто звернути увагу на протистояння тренерів в першу чергу, адже саме від наставників багато, що  залежатиме в матчі, а футболісти повинні просто виконати установку та здобути результат. Стосовно прогнозів, то автор оцінює шанси команд, як 50/50, тому сподіваємось на інтригу до останніх секунд ігрового часу!

Віталій Мельник, «2TDK»

- Які висновки зробила ваша команда після поразки в минулому турі?

- План на игру не выполнили, знали, что команда «Сервит» играет в силовой футзал. И вместо того, чтобы добавить в скорости - мы начали с ними бороться, пытаться продавить. В этом и была главная ошибка.   

- Чим «2TDK» планує здивувати «Grifon»?

- Мы уже играли с командой «Грифон» в кубке и знаем своего соперника. В этом матче на первый план выйдет настрой и самоотдача игроков.      

- Чому так непросто відбувається зміна поколінь у вашій команді?

- Мы не совсем были готовы к таким быстрым переменам  по составу, но это футбол. Не секрет, что от нас ушили очень опытные и мастеровитые футболисты, которые могли решить исход игры. Пришли более молодые, но не менее талантливые у которых ещё всё впереди и если они будут выкладываться на тренировках на 200 процентов, то смогут вписать в свои имена историю киевского футзала.     

- Як реально оцінюєте шанси «2TDK» в новому сезоні?

- Я понимаю, что на старте чемпионата мы не фавориты, но сезон очень длинный и поверьте мы оставим все силы на паркете, чтобы быть в медалях. Чемпионат в этом году, как никогда ровный и интересный.

«Phiten» - «Inter»

Команда «Phiten» вже встигла здобути перший бал у вищій лізі, але зараз у підопічних Листопада ще один серйозний виклик - «Inter». Колектив Вадима Дробашка дуже потужно розпочав новий сезон і не знає смаку поразок в чемпіонаті і при цьому вже встиг виграти перший матч кубку України. У «Interа» три сильні ігрові четвірки, тому Віталій Нестерук може спокійно експериментувати та розподілити сили своїх підопічних таким чином, щоб відмінно зіграти зараз і підготуватися до матчу-відповіді з вінницьким «ЯСКО». Більше того, у складі донецької команди феєрить Володимир Удовиченко, котрому дуже важко забити, адже колишній воротар «Де Трейдинга» у відмінних кондиціях. В цій парі безперечний фаворит «INTER», а підопічним Листопада доведеться дуже сильно постаратись, щоб здобути хоча б нічию, оскільки суперник сильний, як ніколи.

Олександр Лаврик, пресслужба ФФзК

Віталій Петровський
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

П'ять українок зіграють на престижному ґрунтовому турнірі в Мадриді
Теніс | 27 березня 2024, 16:02 2
П'ять українок зіграють на престижному ґрунтовому турнірі в Мадриді

В основу за рейтингом проходять Світоліна, Костюк, Ястремська, Калініна і Цуренко

Барселона виграла Кубок Іспанії з футзалу
Футзал | 25 березня 2024, 13:48 0
Барселона виграла Кубок Іспанії з футзалу

Каталонці всьоме стали володарями трофею

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.