Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Покер
| Оновлено 30 жовтня 2020, 14:43
9222
0

Виграв $ 18 млн випадково - гравець в покер намагається сховатися

Розбиратися буде суд

| Оновлено 30 жовтня 2020, 14:43
9222
0
Виграв $ 18 млн випадково - гравець в покер намагається сховатися

Джонатан Дюамель - професійний гравець в покер родом з Канади. На його рахунку чимало перемог у великих турнірах, а також найпрестижніший покерний трофей - золотий браслет і $ 8,900,000 за перемогу на Головній події WSOP 2010. Всього ж за свою кар'єру покерист заробив більше $ 18,000,000 і сьогодні знаходиться на 33-му місці найбагатших гравців в світі .

Звичайно, таких результатів без наполегливої ​​праці досягти неможливо - в турнірах, які грає Джонатан, збираються виключно професіонали. Однак Дюамель стверджує - всі свої гроші він виграв тільки завдяки удачі і ніколи не вчився грати в покер.

Причиною такої заяви стало податкове агентство Канади, яке вважає, що заняття Джонатана - не що інше, як бізнес, а значить він повинен сплатити податки зі своїх виграшів. Зараз розглядаються його виграші з 2010 по 2012 рік, а сума, яку покерист винен державі сягає $ 1,800,000.

А твердження гравця, що він виграв всі свої гроші, не вивчаючи покер, і взагалі завдяки удачі засноване на тому, що за законами Канади виграші з азартних ігор не оподатковуються. Тепер, щоб зберегти свої гроші, Джонатану дійсно потрібно довести, що він просто везунчик.

Професіонал тільки для реклами

Податковий департамент стверджує, що Джонатан приділяє багато часу покеру, займається продажем і покупкою часток у інших гравців, і до того ж протягом п'яти років представляв покер-рум PokerStars. Примітно, що за цим контрактом він отримував $ 1,000,000 на рік і входив в список професійних гравців.

У свою чергу Дюамель відповідає, що покер-рум помістив його в список професійних гравців виключно заради маркетингових цілей, а сам він таким не є.

Суд призначений на березень наступного року, і як зазначають багато гравців, з великою ймовірністю йому доведеться заплатити податки за виграші десятирічної давнини - занадто багато фактів говорить на користь того, що Дюамель дійсно добре грає в покер і везіння тут ні до чого.

Оцініть матеріал
(40)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.