Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 22 жовтня 2020, 02:27
8517
0

Хабіб Нурмагомедов - Джастін Гейджі: прогноз Рея Лонго на бій

Прогноз на бій Гейджі - Нурмагомедов

| Оновлено 22 жовтня 2020, 02:27
8517
0
Хабіб Нурмагомедов - Джастін Гейджі: прогноз Рея Лонго на бій
Twitter

Поєдинок між чемпіоном UFC у легкій вазі Хабібом Нурмагомедовим і тимчасовим чемпіоном Джастіном Гейджі відбудеться 24 жовтня на «Бійцівському острові» в Абу-Дабі під час турніру UFC 254.

Тренер Ела Яквінти Рей Лонго дав прогноз на бій Хабіб Нурмагомедов - Джастін Гейджі.

«Ми бачили розвиток Гейджі в поєдинку з Тоні Фергюсоном. Він був більш терплячим. Він не провалювався. Його тренер Тревор виконав феноменальну роботу, нагадавши йому не втрачати концентрацію, коли розмовляв з ним після третього або четвертого раунду.

Ніяких таємниць немає. Гейджі важко повалити. Якщо бійця важко повалити і він швидко встає, то він стає кошмаром для Хабіба.

Проблема в тому, що якщо йому вдасться утримати Гейджі в партері, то не впевнений, що у Джастіна досить гарні навички джиу-джитсу, щоб стримувати Хабіба.Не знаю, який Гейджі на спині, але якщо він виявиться на ній, то, думаю, Хабіб його розірве. Так що для мене ключовим моментом будуть перекати в партері і здатність Хабіба утримати його в партері.

Ел зупиняв тейкдауни Хабіба в третьому і четвертому раундах. Розумієте? Проблема Ела була, я як зараз пам'ятаю той вечір, в тому, що він тренувався для трьох раундів і не працював над боротьбою, тому що готувався до Фелдера. Його руки були мертвими вже після двох раундів з Хабібом.

Якщо Гейджі зуміє вибиратися і змусить Хабіба вимотатися, то в стійці з його боксом і лоу-кіками ... Навіть не знаю, кого вибрати. Я хочу вибрати Гейджі, але його суперник не знав поразок не просто так, він завжди знаходить спосіб перемогти. В цьому і проблема. Складно ставити проти нього.

Думаю, що тренування з Усманом повинні принести плоди. Це видатний борець з 170 фунтів. І через це я схиляюся на користь Гейджі», - сказав Лонго.

Оцініть матеріал
(39)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.