Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Футзал. Кубок України
| Оновлено 20 жовтня 2020, 01:04
952
0

Кубок України. Інтер – ЯСКО. Чудовий дебют

Але у Вінниці все може змінитись

| Оновлено 20 жовтня 2020, 01:04
952
0
Кубок України. Інтер  – ЯСКО. Чудовий дебют

Підопічні Віталія Нестерука дебютували в кубку України, тому  деяких гравців «Інтера» переповнювало хвилювання. Особливо це було помітно по стартових хвилинах матчу. Тим паче, що команда «ЯСКО» одразу спробувала нав’язати свою гру. Більше того, підопічні Івана Дученка тримали в напрузі оборону суперника, а Володимир Удовиченко не втомлювався парирувати удари з близької та середньої дистанції. Щоправда, вже на 6-й хвилині ігрового часу Владислав Васалатій необачно зіграв рукою у власному штрафному майданчику, а це означало, що підопічні Нестерука заробили право на шестиметровий удар. До «позначки» підійшов Вадим Дробашко і розрядив свою гармату, що було сили, але Артем Барібан відбив цей постріл! Не дивлячись на нереалізацію чудового моменту, підопічні Нестерука продовжували надійно грати в обороні і чекали шансу на контратаку. Натомість у «ЯСКО» варто відзначити Фурмана та Оніщука, котрі нанесли найбільшу кількість ударів, але Володимир Удовиченко зіграв просто бездоганно, зберігши свої ворота «сухими». Окремо відзначимо, що у «Інтера» були 3 класні контратаки, але виходи 3 в 2 не вдалось втілити у результативні удари, тому на перерву команди пішли за рахунку 0:0.

В другій половині матчу команді «Інтер» вдалося оформити дуже швидкий гол зусиллями Євгена Яблонька, котрий промчав по флангу ніби потяг Вінниця-Київ та потужно пробив повз Барібана - 1:0. Цей гол додав впевненості підопічним Нестерука, але вже за декілька хвилин команда «ЯСКО» дуже швидко відігралась завдяки Владиславу Васалатію, котрий з близької дистанції оформив свій гол - 1:1. За такого розвитку подій гра ставала ще більш динамічною і відповідно збільшувалась кількість гольових нагод у обох команд. Проте, черговий гол довелось трошки почекати. Якщо бути точним, то почекати до моменту, коли Фелікс Міранда отримав непотрібну другу жовтку картку і залишив свою команду в меншості. В форматі 5х4 підопічні Віталія Нестерука змогли втілити свою перевагу в гол зусиллями Сергія Степаненка - 2:1. За такого розвитку подій команда «ЯСКО» увімкнула 6-ту передачу і ще більшими силами пішла в атаку. Саме тому, Володимир Удовиченко отримав чимало ігрової практики та порадував максимально ефектною грою на останньому рубежі і зіграв максимально надійно, втримавши переможний результат для своєї команди, попри чималу кількість гольових моментів від підопічних Івана Дученка.

У підсумку вітаємо команду «ІНТЕР» з відмінним стартом у Кубку України, але підопічним Нестерука треба готуватись до дуже непростого матчу у Вінниці. Адже команда «ЯСКО» на домашній арені ще більш сильніша і не дивлячись на те, що Фелікс Міранда точно не зіграє в матчі-відповіді, у Івана Дученка є ким замінити одного зі своїх провідних гравців.

Олександр Лаврик, пресслужба ФФзК

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Відомо, хто замінить Ф'юрі у бою з Усиком, якщо Тайсон знову травмується
Бокс | 22 квітня 2024, 14:37 1
Відомо, хто замінить Ф'юрі у бою з Усиком, якщо Тайсон знову травмується

На поєдинок з українським чемпіоном може вийти Філіп Хргович

Анчелотті прокоментував скандальний епізод із нібито голом у ворота Луніна
Футбол | 22 квітня 2024, 21:31 1
Анчелотті прокоментував скандальний епізод із нібито голом у ворота Луніна

21 квітня королівський клуб виграв у «синьо-гранатових» із рахунком 3:2

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.