Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 16 жовтня 2020, 21:45
135
0

ВІДЕО. Фінал PES Autumn Cup

За звання найсильнішого кіберфутболіста цієї осені змагатимуться вісім учасників

| Оновлено 16 жовтня 2020, 21:45
135
0
ВІДЕО. Фінал PES Autumn Cup

17—18 жовтня відбудеться фінальна стадія PES Autumn Cup — першого кіберфутбольного турніру сезону-2020/2021, організованого Українською асоціацією електронного футболу.

За звання найсильнішого кіберфутболіста цієї осені змагатимуться вісім учасників, які стали кращими за підсумками двох онлайн-кваліфікацій — Сергій Sergobibika Марченко, Артем kylethewalker Паламарчук, Костянтин evolution_od Дем’яненко, Віталій bydbprosche Литвинов, Максим Makson_AAA Андрасюк, Ігор ighor_8 Любчак, Роман DIGER_R Сиротенко та Олександр BossG_UA Главицький.

Відзначимо, що у вісімці претендентів на перемогу в турнірі наявні всі представники прем’єрної збірної України в дисципліні Pro Evolution Soccer, яка в березні цього року брала участь у кваліфікації до кіберфутбольного чемпіонату Європи — eEuro-2020.

17 жовтня пройдуть матчі групового раунду фінальної частини PES Autumn Cup, і по два гравці, що посядуть першу та другу позиції у своїх групах, вийдуть до плей-оф. Вирішальні зустрічі, які заплановані на 18 жовтня, будуть зіграні у форматі «Best of 3» — серії до двох перемог. Початок кожного ігрового дня — о 12.00.

Нагадаємо, що генеральний партнер УАЕФ, одна з найбільших вітчизняних кіберспортивних платформ ESportsBattle, приготував приємні подарунки гравцям, які посядуть перші чотири місця у фіналі.

PES 2020
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.