Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 15 жовтня 2020, 22:28
1543
0

Несподівано. Будівельник замість Яйла очолить європейський фахівець

У Леоніда Яйла виникли суперечності з керівництвом клубу

| Оновлено 15 жовтня 2020, 22:28
1543
0
Несподівано. Будівельник замість Яйла очолить європейський фахівець
Delfi

Джерела стверджують, що литовський наставник Вальдемарас Хомічюс стане наступним головним тренером київського «Будівельника».

61-річний Хомічюс уже погодив базові умови річного контракту з київським клубом. Угода може бути оформлена офіційно в найближчі 24-48 годин.

Раніше «Будівельник» уже представив Леоніда Яйла в якості головного тренера команди на наступний сезон, проте через виниклі в останній тиждень численні внутрішні протиріччя, керівництво «будівельників» вирішило повернутися до ідеї запрошення іноземного фахівця на цю посаду, про що активно говорили в кулуарах на початку процесу відродження клубу.

Таким фахівцем виявився Хомічюс, який вже має досвід роботи в Україні. З 2012-го по 2015-й литовець керував «Дніпром», який привів до історичного срібла сезону Суперліги 2014/15. Після цього Вальдемарас повернувся в Литву.

У минулому сезоні Хомічюс тренував місцеву «Дзукію», за яку, до слова, виступав майбутній новачок киян, американський захисник Гейб Дево.

16 жовтня Будівельник повинен вийти старт нового сезону матчем проти колишньої команди Хомічюса, «Дніпра». Раніше кияни оголосили про підписання двох українських гравців (Кожем'якін, Козлов) і чотирьох легіонерів (Дево, Зак Томас, Брайс Джонсон, Реджі Джонсон).

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.