Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 12 жовтня 2020, 21:20
19657
7

Ф'юрі заявив про скасування бою з Вайлдером: «Я йду далі»

Сторони не змогли домовитися по даті

| Оновлено 12 жовтня 2020, 21:20
19657
7
Ф'юрі заявив про скасування бою з Вайлдером: «Я йду далі»
Skysports.com

Британський супертяж Тайсон Ф'юрі заявив, що третього поєдинку проти Деонтея Вайлдера за пояс WBC не буде, тому що американець постійно переносить терміни.

«Вайлдер і його команда вічно щось крутять з датами. Спершу сказали, мовляв, давайте в грудні проведемо бій. Я погодився, ми узгодили 19-е грудня».

«А тепер вони кажуть, що хочуть перенести бій на 2021 рік. Я весь цей час тренуюся, я готовий битися зараз. Досить цього, бою не буде, я йду далі», - сказав Ф'юрі.

Боксер заявив, що має намір знайти собі іншого суперника для бою в грудні.

Якщо бій з Вайлдером справді не відбудеться, то це відкриває Ф'юрі дорогу до поєдинку за об'єднання титулів з Ентоні Джошуа.

Оцініть матеріал
(197)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
bullyUA
Усик пролетает как фанера над Парижем. Теперь ждем бесконечные реванши между Фьюри и Джошуа.
Пора Усику переходить в плутяжи. там его Бетербиев ждет. Ну, если лень вес скидывать, то можно на пенсию в монастырь пойти. Там его Гундяев ждет.
DKTheBest2
Не вірю ні єдиному слову Фьюрі. З Клічком він теж "реваншував". От зараз і Уайлдера розвів на пояс. Ні, він виграв, я не заперечую, але на реванш він ні з ким не піде. Якщо йому вдасться Джошуа, то він зразу повісить рукавиці і заявить, що він найкращий супертяж в історії боксу, бо непереможний.
Tanok1975
И почему же Усик куда то пролетает? Если Джошуа не будет защищать пояс с Сашей, то отдаст пояс. И у Усика будет чемпионский бой. А если станет чемпионом, то и соперник найдеться. Тот же победитель пары Джошуа- Фьюри. В любом случае у Саши есть шанс стать чемпом в 2021 году.