Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 09 жовтня 2020, 16:09
1921
0

Як звичайна вчителька зробила кар'єру у кіберспорті

В Україні триває унікальний спецпроект з кіберспорту - Twelve

| Оновлено 09 жовтня 2020, 16:09
1921
0
Як звичайна вчителька зробила кар'єру у кіберспорті

Унікальний проект Twelve, який розповідає про 12 українців, які домоглися успіху в кіберспорті, продовжує набирати обертів. Герої публікацій — це звичайні люди, але кожен з них вже став знаковою фігурою у світі кіберспорту. Історії проекту розкривають індустрію геймінгу зсередини, розповідаючи всі таємниці кіберспорту та демонструючи, наскільки він захоплюючий. Проект ініційований Parimatch - букмекером № 1 у світі кіберспорту.

Цикл матеріалів розпочався з історій про шлях у світі геймінгу хлопців, які починали будувати кар'єру, пов'язану зі спортом, але стали справжніми зірками у кіберспорті. І ось на черзі неймовірна, майже казкова, розповідь про успіх чарівної дівчини, яка працювала вчителькою, втікла від війни і знайшла себе у абсолютно новому для неї світі.

«Якщо ти хочеш бути зайнятий, якщо хочеш працювати, то ти повинен бути багатозадачним, - пояснює Тоня. - Мій досвід показує, що якраз люди, які здатні перемикатися з однієї роботи на іншу, є найціннішими кадрами. Особливо якщо ти робиш контент, або ти ведучий, то якого біса зав'язуватися на одній дисципліні? Було б дуже зарозуміло і навіть лицемірно говорити, що, для того щоб бути ведучим, ти повинен бути експертом в грі на рівні аналітиків. Це не так. Тому ніщо не заважає вникнути в кілька дисциплін і спробувати себе».

Кіберспорт продовжує захоплювати все нові аудиторії. Цього року він був офіційно визнаний в Україні як вид спорту. Світ геймінгу вже довів, що знаходиться поза конкуренцією, адже на нього не впливає навіть карантин, який не заважає мільйонам шанувальників збиратися перед дисплеями гаджетів, щоб дивитися трансляції турнірів. Кіберспорт - це сучасна індустрія розваг, яка вже неодноразово доводила, що майбутнє вже настало.

Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.