Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Покер
| Оновлено 09 жовтня 2020, 16:26
880
0

Покерний турнір роздавав призові злитками і монетами

Гравці отримали незвичайні призи

| Оновлено 09 жовтня 2020, 16:26
880
0
Покерний турнір роздавав призові злитками і монетами

Як прийнято на всіх покерних турнірах, гравці, що потрапили в призи, можуть забрати свій виграш готівкою в касі на місці проведення або ж зарахувати на рахунок в покер-рум, якщо організатор надає таку можливість.

Минулого тижня в Чикаго пройшов вельми незвичайний турнір. Організатори оголосили про проведення турніру з бай-іном $ 1,100 і призовим фондом $ 100,000. Але так як подія проходила в рамках благодійної акції, за місцевими законами гравці могли отримати не більше $ 500 і суму рейка - всього $ 630, що значно менше, ніж покладені виплати.

Щоб обійти заборону, організатори придумали цікавий спосіб: вони видавали виграш в срібних монетах і злитках, а поруч повинен був знаходиться дилер, який викуповував дорогоцінні метали і видавав готівку.

Таким чином, невеликого запасу срібла вистачило б для всіх гравців, які по черзі переводили в готівку свій виграш.

Срібні злитки на $ 258,000


Турнір привернув увагу багатьох гравців, і призовий фонд з $ 100,000 збільшився до $ 280,020. Навіть з такою ситуацією організатори б впоралися, якби про захід не дізналася генеральна прокуратура штату.

Співробітники прокуратури приїхали на місце проведення та зажадали, щоб в призовому фонді знаходився повний призовий фонд - тобто дорогоцінних металів на чверть мільйона.

Організатори скупили всі злитки в штаті, але цього не вистачило для покриття гарантії. Довелося зупинити турнір і відправитися в сусідній штат за дорогоцінними металами. У підсумку, турнір відбувся і з боку прокуратури претензій до його проведення не було.

Однак для гравців це було неприємним сюрпризом - їх ніхто не попередив про таку систему виплат, а прокуратура заборонила проводити обмін срібла на готівку, оскільки організатор не має на це дозволу. Так гравцям довелося самостійно шукати скупника і продавати срібло на порядок дешевше.

Після скарг учасників турніру, організатори принесли свої вибачення і пообіцяли покрити різницю при продажу срібла так, щоб кожен отримав ті призові, з якими він фінішував у турнірі.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.