Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 21 грудня 2020, 15:40
3574
1

У столиці за підтримки Parimatch пройшов фінал чемпіонату серед студентів

Матч відбувся на стадіоні «Динамо» ім. В. В. Лобановського

| Оновлено 21 грудня 2020, 15:40
3574
1
У столиці за підтримки Parimatch пройшов фінал чемпіонату серед студентів

24 вересня на стадіоні «Динамо» ім. В. В. Лобановського відбувся фінальний матч ХХІ Чемпіонату м. Києва з футболу серед студентських команд ЗВО столиці під егідою Футбольної асоціації студентів м. Києва. До фіналу, який пройшов за підтримки Parimatch, дійшли дві найсильніші команди сезону – колектив «Динамо-Академія» Національної академії внутрішніх справ та «Меркурій» з Київського національного торговельно-економічного університету. Рівно 5 років тому ці команди вже грали у фіналі розіграшу Кубку ФАСК і тоді, як і сьогодні, сильнішими стали саме студенти КНТЕУ, а матчі завершились із однаковим рахунком 2:0. Але боролися команди до фінального свистка.

Після матчу відбулась церемонія нагородження призерів ХХІ Чемпіонату. Нагороди командам вручили Президент Всеукраїнської футбольної асоціації студентів, народний депутат України Іван Іванович Крулько, Перший віце-президент Федерації футболу м. Києва Віктор Кіндратович Старовойт, головний тренер студентської збірної України з футболу Анатолій Бузнік та Виконавчий директор ФАСК Антон Латишев.

Президент ВФАС Іван Крулько перед нагородженням звернувся до учасників матчу: «Ви подарували нам незабутні емоції! Нажаль цю гру на цьому легендарному стадіоні не вдалось наживо побачити тисячам вболівальників, які залюбки відвідують футбольні матчі команд своїх університетів, але я переконаний, що студентський спорт набагато сильніший та буде ставати дедалі яскравішим з кожним сезоном і будь-які негаразди цьому не завадять!»

Підсумки сезону 2019-2020 років підведено, а отже зовсім скоро розпочнеться сезон наступний, який також подарує фантастичні емоції всій студентській футбольній спільності м. Києва.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Коновалец
Такого не може бути! А куди подівалися кормчі нашого футболу - павелка. костюченко та інші шістки УАФ? Боялися там Кочетова зустріти?