Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 23 вересня 2020, 15:05
3176
2

Ви тиснете та залякуєте. Спортсмени Білорусі звернулися до своїх чиновників

Спортсменів переслідують за громадянську позицію і підтримку протестуючих

| Оновлено 23 вересня 2020, 15:05
3176
2
Ви тиснете та залякуєте. Спортсмени Білорусі звернулися до своїх чиновників
Instagram

Відомі спортсмени Білорусі закликали спортивних чиновників країни припинити тиск за їхню громадянську позицію, пов'язану з підтримкою протестуючих у країні. В опублікованому відеозверненні йдеться:

«Чиновники білоруського спорту, прийшов час звернутися і до вас. Не за закритими дверима, як ви любите, а публічно, щоб знали всі. Ви приходите до чесних спортсменів і погрожуєте їм. Тиснете, залякуєте, змушуєте забирати свої підписи і відмовлятися від своїх слів. При цьому самі трясетеся, боючись втратити своє тепленьке крісло. Ми-то це бачимо.

Ви погрожуєте здоров'ю наших сімей і дітей. Значить, завтра ваші прізвища будуть звучати в усіх ЗМІ. Тому що ми говоримо і будемо говорити правду відкрито – так, як є. Країна дізнається про кожного Максима, який буде дзвонити на наші телефони. Ми не забираємо свої слова назад, тому що це ваші боягузливі методи. Прибираючи голос одного спортсмена, знайте, що на його місце прийдуть двоє. А замість двох – четверо».

У відеоролику знімалися головний тренер гандбольного «Витязя» Костянтин Яковлєв, футбольний наставник Васілій Хомутовський, триразовий призер Олімпіади в плаванні Александра Герасіменя, легкоатлет Андрій Кравченко, волейболіст Артур Удріс, самбіст Степан Попов, кікбоксер Іван Ганін, баскетболістка Єлена Левченко, фристайлістка Александра Романовська, баскетболіст Єгор Мещеряков.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🔥 «Сами трясетесь, боясь потерять свое тепленькое кресло». ⠀ 🗣 Константин Яковлев, Александра Герасименя, Андрей Кравченко, Артур Удрис, Степан Попов, Иван Ганин, Елена Левченко, Александра Романовская и Егор Мещеряков записали видеобращение к чиновникам белорусского спорта, которые оказывают давление на спортсменов за их гражданскую позицию и подписи спортивной общественности. ⠀ *** ⠀ Присоединяйся к Свободному Объединению Спортсменов Беларуси – @sos_by_2020

Публикация от SOS BY (@sos_by_2020)

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ManUtd
А милевский обычная трусливая крыса, набрал текилы в рот и ссыкливо отмалчивается
Sport
Не убеги янык в 14 -ом , у нас было бы аналогично, а так чинушам нашим повезло - перекрасились и дальше сидят. При чем во всех сферах и на всех уровнях, Ефремов немного помучился и все.