Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 15 вересня 2020, 02:38
5353
0

Parimatch і Fnatic оголосили про глобальне партнерство в киберспорті

Співпрацю підписано на два роки

| Оновлено 15 вересня 2020, 02:38
5353
0
Parimatch і Fnatic оголосили про глобальне партнерство в киберспорті

Parimatch, один з провідних брендів у світовій індустрії беттингу, оголосив про старт дворічного партнерства з Fnatic - однією з найуспішніших кіберспортивних команд останнього десятиліття.

В рамках угоди Parimatch стане офіційним беттінг-партнером Fnatic з CS:GO і поповнить ряди найвідоміших світових брендів, які раніше співпрацювали з командою. В рамках контракту брендинг Parimatch з'явиться на заходах, в яких візьмуть участь гравці складу Fnatic з CS:GO, а логотип бренду Parimatch буде нанесено на офіційну ігрову форму команди. Крім того, бренди випустять спільні колекції екіпіровки для фанатів Fnatic, які стануть доступні по всьому світу.

Заснована в 2004 році, Fnatic є однією з найбільш впізнаваних команд в світі кіберспорту і відома своїми видатними спортивними досягненнями. Складами команди виграно понад 200 чемпіонатів у 30 різних дисциплінах. Клуб широко представлений в CS:GO, League of Legends, Dota 2, Fortnite, Rainbow Six Siege, FIFA, PUBG Mobile та інших видах.

З моменту створення Fnatic стала однією з найпопулярніших команд в індустрії кіберспорту. Це величезний медійний актив, який об'єднує гравців з різних дисциплін, надаючи можливість брендам-партнерам вибудовувати комунікацію з величезною аудиторією фанатів. Parimatch і Fnatic об'єднають зусилля в частині створення унікального контенту для соціальних мереж і YouTube і охоплять аудиторію в більш ніж 15 мільйонів шанувальників кіберспорту по всьому світу.Крім того, 100 фірмових футболок команди можна виграти, таку можливість найактивнішим вболівальникам Fnatic вже надав Parimatch.

Партнерство з Fnatic - черговий великий крок на шляху до лідерства в світовій індустрії кіберспортивного беттингу. Бренд також підтримує найпопулярніші команди Virtus.Pro і Team Spirit і проводить власну лігу з Dota 2, яка вже стала одним з головних турнірів в даній дисципліні на території СНД.

Степан Шульга, head of esports Parimatch: «Партнерство з Fnatic - важливий крок у розвитку відносин з глобальною кіберспортивною спільнотою. Цей рік запам'ятається всім подіями, пов'язаними з пандемією, але для Parimatch це був час можливостей. Поряд з найважливішими контрактами в традиційному спорті ми підписали договір з Fnatic, легендами світового кіберспорту. Наша стратегія не змінюється, ми віримо в те, що кіберспорт і спорт - це дві системоутворюючі складові індустрії розваг, зі схожими аудиторіями, інтересами, емоціями. Це не перший приклад співпраці з кіберспортивною організацією, але вперше ми маємо можливість називати себе партнерами абсолютно глобального бренду, з більш ніж 15-ти річною історією. Попереду багато цікавого - #alwaysfnatic, #alwaysparimatch».

Сем Меттьюз, засновник і головний виконавчий директор Fnatic: «Ми вважаємо, що беттинг при розумному підході допомагає гостріше і більш емоційно сприймати спорт. Ми пишаємося співпрацею з Parimatch, технологічно просунутим, інноваційним і глобальним брендом і з нетерпінням чекаємо старту спільної роботи. Впевнені, наша співпраця допоможе вивести популярність кіберспорту на новий рівень».

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Оновлено прогнозований посів у єврокубках. Куди потраплять Шахтар і Динамо?
Футбол | 16 квітня 2024, 18:30 11
Оновлено прогнозований посів у єврокубках. Куди потраплять Шахтар і Динамо?

Гірники можуть потрапити напряму в ЛЧ, а киянам прогнозують місце у ЛЄ

Таблиця АПЛ після перемог Ман Сіті та Челсі, поразок Ліверпуля та Арсенала
Футбол | 16 квітня 2024, 12:00 8
Таблиця АПЛ після перемог Ман Сіті та Челсі, поразок Ліверпуля та Арсенала

13–15 квітня відбулися матчі 33-го туру чемпіонату Англії 2023/24

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.