Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
| Оновлено 05 вересня 2020, 13:07
29449
26

Рок останніх хвилин. Україна U-21 в компенсований час упустила перемогу

Підопічні Руслана Ротаня відібрали перші очки у датчан, але були близькі до перемоги

| Оновлено 05 вересня 2020, 13:07
29449
26
Рок останніх хвилин. Україна U-21 в компенсований час упустила перемогу

Команда Руслана Ротаня вирушила в гості до лідера групи в незавидній турнірній ситуації. Всього три набраних очки в чотирьох матчах - з таким результатом навряд чи можна розраховувати на участь в боротьбі за путівку на Євро. Але поки шанси залишаються, за них потрібно боротися. А спробувати хоч трохи виправити свої позиції «синьо-жовтим» належало в матчі проти Данії, яка в п'яти зустрічах здобула стовідсотковий результат.

Вже на 2-й хвилині чудову нагоду відкрити рахунок втратив Назаренко, який не реалізував вихід сам на сам із голкіпером. Господарі поля намагалися довго тримати м'яч у себе, виманюючи українців на свою половину поля. Наші оголяти свої тили не поспішали і дозволяли суперникам володіти територіальною перевагою. У той же час, швидкий перехід до наступальних дій робив атаки команди Ротаня досить перспективними.

Втім, гостроти біля воріт довгий час не виникало. Команди тримали невисокий темп і намагалися не допускати непотрібних втрат. Першими помилку в обороні допустили українці, коли Вінн вбіг у наш штрафний і пробив поруч зі штангою. А перед перервою вже Батагов схопився за голову, коли після його удару свою команду в стрибку врятував Крістенсен.

На початку другої половини зустрічі суперники обмінялися небезпечними моментами. Спочатку Ольсен з кута штрафного пробив у дальній кут, і м'яч влучив у штангу. Через кілька миттєвостей Цітаішвілі на фланзі перехитрив двох захисників і навісив на Назаренка, який не зміг точно пробити у боротьбі з захисником.

Загострювати гру необхідно було українцям, адже господарів поля, за великим рахунком, влаштовувала і нічия. І тренерський штаб «синьо-жовтих» провів подвійну заміну, яка відразу ж принесла результат. Топалов з лівого флангу вирізав м'яч на лінію воротарського, а Сікан в дотяжку кінчиком бутси пробив повз голкіпера.

Данці відразу перевели гру на нашу половину поля, почавши бомбардувати штрафний українців кутовими. З горем навпіл «синьо-жовті» справлялися з агресивним тиском суперників, не дозволяючи створювати гольові можливості у своїх воріт. Кульмінація настала в компенсований час. Арбітр додав три хвилини, а в кінці четвертої (?) данці заробили кутовий. Стало якось зовсім неспокійно, і, як виявилося, не дарма. Навіс з кута поля, паніка в нашому штрафному, розгублений Білик, який не очікував побачити перед собою Крістенсена. У підсумку м'яч опинився на нозі у Якобсена, який розстріляв ворота.

На жаль, збірній України не вдалося вивезти з Данії три очки. У наступний вівторок команду Руслана Ротаня очікує гостьовий поєдинок з однолітками з Фінляндії.

Відбірковий турнір Євро-2021. Група 8.

Данія U-21 - Україна U-21 - 1:1

Данило Сікан (73) - Еміль-Ріїс Якобсен (95)

Мадс Бех (47), Ніколас Нартей (63), Еміль-Ріїс Якобсен (84) - Данило Сікан (65), Юхим Конопля (92)

Данія U-21: Олівер Крістенсен, Расмус Бьеррегор (Густав Ісаксен, 80), Лукас Кліттен (Еміль-Ріїс Якобсен, 80), Мадс Бех, Віктор Нельссон, Андреас Ольсен, Ніколас Нартей, Йонас Вінн, Міккель Дамсгор (Андерс Дрейер, 61), Мадс-Еміль Мадсен (Магнус Кофод, 61), Карло Хольсе (Фредерік Алвес, 80)

Україна U-21: Олег Білик, Ілля Забарний, Владислав Дубінчак, Євген Чеберко, Артем Бондаренко (Богдан Леднєв, 91), Арсеній Батагов, Юхим Конопля, Георгій Цітаішвілі (Максим Луньов, 70), Олександр Назаренко (Дмитро Топалов, 70), Данило Сікан, Сергій Булеца (Максим Чех, 83)

Арбітр: Камфус Йохем (Нідерланди)

Стадіон «Енерджі Норд Арена» (Ольборг, Данія)

ДАНІЯ U-21 - УКРАЇНА U-21. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Олександр  Снітко
Оцініть матеріал
(94)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 26
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Alex86 1
А ротаня не хотят отправить в отставку, а то его судя по всему все устраивает (соседнее место с Мальтой)?!
Vytas Meskauskas
Как можно было назначить тренера второй по силе команды страны тренера даже не назвать его тренером , просто позор. Ни тактики, ни пресинга не правильный подбор игроков. Просто позор кто назначает за былые заслуги. Ротань не виноват он не тренер виновны кто ставит во главе команды не специалистов. Возьмите испанца тренера ,он сделает атакующую команду с современным футболом .
Александр Купцов
Судья тридвараз..украли победу....Переиграли 1,5 минуты, гол с нарушением правил - нападение на вратаря..
Robert Monroe
4 очка в 5 матчах. И это с игроками основы ДК, Зари, Днепра, Мариуполя. Тренер некомпетентен.
Александр Купцов
Но судья украл победу - одглзначно!!!
sergalis
Кому отсосал ротань, чтобы стать тренером сборной?
Istm
нема ніякого сенсу в цих U-21.
В 21 рік футболіст має грати в дорослому футболі.
Александр Купцов
Вот по поводу Ротаня +100500...отвратительно поставленная игра..
stopor2016
Судье везёт , что это не биатлон ...
ares10
інвідуальні якості в гравців є той ж Сикан вміє забивати, Циташвілі має хорошу техніку, Булеца може вдарити майже як Маліновський, Леднев в УПЛ хороший сезон провів, Чеберко може захист непогано тримати і т.д. Але із цього треба зробити команду а не хто в ліс а хто по дрова.
99460
Если вы играете в футбол для того , что бы отбирать ОЧКО (одно) у соперника , а не для зарабатывания ОЧКОВ - то на х у й вы нужны !!! Быкота !!!
Муґунот Уух
не рок останніх хвилин, а рок недолугого керівництва - відверто поганого головного тренера і тих, хто його невідомо за які заслуги на ту посаду призначив
maliy...denis
та вже давно зрозуміло, що з Ротаня ніякого тренера не буде ...не його це
axylinam
Ротаню в качестве тренера нужно было начинать в каком нибудь аматорском клубе,а так позорище голимое получается
maxno
а кто видел как у нашего вратаря мяч выбил вратарь соперника а судья сопли живал
Александр Купцов
кожанные ублюдки
babulia75
суддя вкрав перемогу. 100% фол напад на воротаря.
maxno
судья добавляет 3 мин играют 5 мин где такое видано
True
На вихід,Руся.
Успішно про..на кваля.
Андрей Овчаренко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил