Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 27 лютого 2021, 04:22
8581
32

Екс-гравець Полісся пояснив, чому грав за команду з так званої «ЛНР»

Олексій Лобов вважає, що час перестати ділити людей на «бандерівців» та «ватників»

| Оновлено 27 лютого 2021, 04:22
8581
32
Екс-гравець Полісся пояснив, чому грав за команду з так званої «ЛНР»
ФК Авангард. Олексій Лобов

Півзахисник Олексій Лобов, якого нещодавно виключили з «Полісся» через те, що він виступав на окупованій території, в так званій «ЛНР», розповів, чому грав за команду з окупованої Луганщини.
 
«Можливості відразу покинути територію у моєї сім'ї і мене не було. Я продовжував грати в алчевській «Сталі». Через півроку команду перейменували в ЦСКА НМ. Я продовжував там грати. В той момент і в тому віці я й подумати не міг, що все може так статися, що футбол настільки переплететься з політикою. Я просто продовжував займатися своєю улюбленою справою, не підозрюючи, що це може бути для когось образою.
 
Я ніколи не підтримував і не прославляв «ДНР» і «ЛНР». У мене була одна мета - грати в футбол. Мої батьки ніколи не підтримували і не брали участь в підтримці «ДНР» і «ЛНР». Як тільки у мене з'явилася можливість покинути ці території, я нею скористався. Ми не можемо під одну гребінку брати всіх підряд.
 
Одна справа форс-мажорні життєві обставини, інше - навмисні дії. Я не був у Львові і не тікав в 2014 в Алчевськ. Я народився там і виріс. Я не отримував паспорт Російської Федерації або будь-яких псевдореспублік, а – громадянин України, який при першій нагоді приїхав на підконтрольну частину.
 
Ніхто з героїв або негероїв не має права проявляти бажання поставити мене на коліна, просто тому що у них таке радикальне сприйняття життя. Ми повинні перестати ділити людей на синіх і червоних, на лівих і правих, на «бандерівців» і «ватників». Якщо ми хочемо миру і єднання, будь-яка держава починається з людини, а не навпаки.
 
Я хочу грати тут і бути частиною України, прославляти на змаганнях честь цієї країни і робити так, щоб мільйони українців від Львова до Луганська, від Чернігова до Сімферополя пишалися своєю єдиною країною», - сказав Лобов.

Оцініть матеріал
(77)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 32
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
PUTINHUILO
Ну,если это искренне и является действительностью,то наказывать и отлучать от футбола не надо...
И вообще,двойные стандарты "задолбали".
Какая-то Штепа славила рузький мир,"целовалась" с бандюками...а сейчас имеет возможность снова лезть в мэры Славянска...
А простому жителю выставлен "запрет на профессию"
fedd1979
І хлопець на 100% правий. В чому його вина?
Александр Шевченко
Вроде адекватно, но слова, перестать делит на ватников и бандеровцев, сразу адекватность его вью понизила ниже плинтуса. Ватников в Украине от слова совсем не должно быть, в отличии от бандеровцев. Если у тебя в голове вата, то как говориться, чемодан вокзал рассея. Свои ватные взгляды тут некому не всрались, хочешь быть ватником, писдуй в рашку.
Саша Зардунов
Все вроде бы хорошо, кроме одного "мы должны перестать делить на синих и красных, бандеровцев и ватников.
Я говорю прямо- я не ватник, я бандеровец и горжусь этим.
tima fialko
І за що хлопця вигнали?А є такі,що залишились,в котрих хворі батьки,лежача дорога,рідна людина і їх позбавити останньої радості в житті грати в футбол?
DidOk
👍👌✋🏐🇺🇦
Interstellar Петрович
"Не надо делить ватников и бандеровцев" - это все равно, что сказать - не надо делить говно и шоколад. Ну если тебе нравится - жри говно и не дели.
beba2018
Такой дебилизм может быть только у нас.
Парень с триколорами нигде не бегал. Нивкаких подрывах Суверенитета Украины замечен небыл. При том когда все началось на Донбассе он был ещё не совершеннолетия.
Его вины в том что ему некуда было переехать с оккупированной территории тоже нет.
ТРЕНИРОВАТЬСЯ И РАСТИ КАК ПРОФФЕСИОНАЛУ ЕМУ НУЖНО БЫЛО ГДЕ-ТО???!!!
Парень поиграл, окреп и переехал в Украину, не в Россию.
Он выбрал родину, а не длинный рубль как некоторый "КОРМИЛЕЦ" который не давно подписал контракт с Колосом и з Ковалевки.
В данной ситуации парня лишили работы в родной стране. Куда ему дальше бижать, за что жить??? Вариант один - чумадан, вокзал Россия, ДНР, ЛНР.
Господа с таким подходом оккупированная территория никогда не захочет возвращаться в состав Украины. И будут, и дальше погибать наши близкие на Донбассе.
Я считаю, что с парнем поступили по свински
zhyr
Ну але ж реально, багато хто став просто в"язнем ситуації. Не у всіх була можливість кинути все і безболісно переїхати на нове місце. Та й все життя наживати майно, а потім кинути все на грабунок оркам? Сидячи десь на мирній території можна осуджувати, а от як би ми себе повели, опинись ми в їхній ситуації (не дай Бог нікому)?
Саша Зардунов
А вообще надо у него спросить "Чей Крым?"
vasyan86
Извините, конечно, я помню, что футбол вне политики, но что-то мне подсказывает, что участники т.н. "матча смерти" имели все шансы после героического освобождения РККА загреметь в лагеря за то, что не сделали себе харакири, а малодушно попали в плен. Может даже и попали, я темой полностью не владею. А вы тут про радость игры, больных родителей и пр. Напоминаю, что одна из сторон вышеописанных событий осталась той же, осознает это в полной мере и гордится этим больше, чем уровнем собственного благосостояния. И "какая разница" отсутствует только для тех, кто всерьёз считает, что так и надо. Я к таковым не отношусь.
temamx2727
Хорошо конечно все сказал пацанчик, и может даже можно было рассчитывать на понимание и адекватную реакцию, но не с этими людьми, друг. Можешь даже не пробывать, уже проверено много раз и любыми способами.
Виктор Иванов
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Evgene Boykinyuk
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Vit18
Все правильно Полісся зробило з цим колаборантом.
Вячеслав C
Если перестать делить на своих и чужих то майданутая власть останется без денег и многих из них придётся посадить за совершённые ими преступления против народа Украины, да и америкосы слишком увязли в Украине, что бы просто взять и остановить всё это. А этого пацана жаль по человечески, но к сожалению таковы сегодняшние реалии.