Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 04 вересня 2020, 15:52
4362
1

Тарас СТЕПАНЕНКО: «За один день неможливо домогтися необхідного результату»

Хавбек збірної України – про гру в матчі проти Швейцарії

| Оновлено 04 вересня 2020, 15:52
4362
1
Тарас СТЕПАНЕНКО: «За один день неможливо домогтися необхідного результату»
УАФ. Тарас Степаненко

Півзахисник збірної України Тарас Степаненко поділився емоціями від перемоги своєї команди над Швейцарією (2:1) в дебютному матчі в рамках дивізіону А Ліги націй.

«Практично відразу після розіграшу від воріт швейцарці входили в пресинг. У нас, особливо в першому таймі, було досить багато браку. Але, тим не менш, у другій половині зустрічі ми трохи додали і, коли відрізали пресинг гравців, нам вдавалося створювати непогані моменти, і ми досить часто добиралися до воріт суперника.

Я не скажу, що якісь обрізки з нашого боку були питанням взаєморозуміння. Зараз тренерський штаб наполягає на тому, щоб ми, оскільки потрапили в топову групу Ліги націй, грали не тільки за рахунок довгих передач, а й виходили з оборони коротким пасом, не боятися цього робити.

У сучасному футболі, якщо просто вибивати м'яч, позитивного результату не досягти. У нас ніхто не боявся, всі відкривалися. Не завжди виходило, але це велика заслуга суперника. Проте, нам вдалося впоратися з пресингом. Вважаю, що в кінці першого тайму і, в цілому, в другому таймі ми грали через пас.

Для всього потрібен час. За один день неможливо домогтися необхідного результату. Я вважаю, що сьогодні було відмінне взаєморозуміння, підстраховка, і ми провели хороший поєдинок», - сказав Степаненко.

Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Oleksandr Kelym
Звичайно можна грати і через короткий пас - але ВСЕ ТРЕБА РОБИТИ ШВИДКО ! Головне, що ми програвали швейцарцям у швидкості прийняття рішень, зловживали індивідуальною грою: футбол - це ПАС, і хто краще грає в швидкий і точний пас - той і перемагає. Контроль над м*ячем, як казав Гвардіола - для негайної передачі його в атаку! А наші футболісти отримавши м*яч починають вовтузитись з ним... і втрачають! Треба привчати футболістів ПОСТІЙНО КОНТРОЛЮВАТИ ГРУ - отримавши м*яч гравець вже повинен знати , що буде з ним робити.