Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Португалія
|
10814
5

Бенфіка не може позбутися екс-бомбардира Шахтаря

Факундо Феррейра не входить в плани Жорже Жезуша, але клубу не вдається продати аргентинця

Бенфіка не може позбутися екс-бомбардира Шахтаря
record.pt. Факундо Феррейра

Лісабонська «Бенфіка» прагне знайти новий клуб для аргентинського форварда Факундо Феррейри, який виявився не потрібен головному тренеру команди Жорже Жезушу.

За наявною інформацією, Феррейра має оклад в «Бенфіці» в 2 мільйони євро за сезон, і не поспішає залишати португальський клуб. Форвард вже відкинув ряд пропозицій, у тому числі і від рідного для себе «Велес Сарсфілда».

Нагадаємо, «Бенфіка» підписала Феррейру на правах вільного агента влітку 2018 року, коли у гравця підійшов до завершення термін угоди з «Шахтарем». У команді Паулу Фонсеки аргентинець був ключовим бомбардиром, відзначившись 34 забитими м'ячами в двох перших сезонах португальського тренера на чолі «гірників».

Останні півтора сезони Феррейра на правах оренди виступав в Іспанії за «Еспаньйол», однак цей клуб вилетів з Ла Ліги за підсумками чемпіонату-2019/20, і не став викуповувати контракт аргентинця за узгоджені раніше 8 мільйонів євро.

Нині вартість Феррейри оцінюється в 3,2 мільйони євро, хоча на піку кар'єри в «Шахтарі» становила 9 мільйонів.

Оцініть матеріал
(81)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
MaxUa
Заголовок не соответствует содержанию.
Феррейра хорошо себя проявил, и именно поэтому попал на карандаш селекционеров Бенфики. Кроме того он достался Бенфике на шару, как свободный агент. Часть его зарплаты компенсировала его аренда. При этом менеджеры Бенфики рассчитывали вовсе не избавиться, а неплохо наварить на футболисте, который им не подошел и который достался им на шару.
Избавиться от него они еще успеют. Для этого им достаточно продать его за те самые 3 миллиона нынешней ориентировочной стоимости, после чего клуб как минимум отобъет его зп, а как максимум еще и окажется в плюсе.
potemkin78
с учётом ростера Шахты в нападении то очень неплохой вариант для них
Vitaliy Korets
В Шахті і дерево постав в нападі і воно буде 15 в сезон забивати, бо від нього буде відлітати в ворота.