Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 02 вересня 2020, 06:49
11954
5

Найближчий матч перенесуть. В українському клубі спалах коронавірусу

Відразу три матчі 1-го туру Першої ліги України знаходяться під загрозою зриву

| Оновлено 02 вересня 2020, 06:49
11954
5
Найближчий матч перенесуть. В українському клубі спалах коронавірусу
ФК Агробізнес

Волочиський «Агробізнес» може стартувати в новому сезоні Першої ліги пізніше, ніж планувалося, через спалах коронавірусу.

5 вересня розпочинається новий чемпіонат України з футболу серед команд Першої ліги. Волочиський «Агробізнес» повинен у першому турі вдома приймати житомирське «Полісся». Утім, ймовірно, цей поєдинок перенесуть на пізніший термін.

Ще минулого тижня з’явилася інформація про те, що в 5 футболістів та одного працівника клубу підтвердили коронавірусну інфекцію COVID-19. Деякі медіа навіть писали, що двоє футболістів опинилися в лікарні. Але в ФК «Агробізнес» цю інформацію спростували.

Утім, в клубі чекали на результати повторного діагностування. І у трьох з шести раніше виявлених випадків COVID-19 не підтвердився. Водночас, виявили три нових випадки. А відтак у команді залишаються шестеро інфікованих. «Агробізнес» вже повідомив про це ПФЛ, а тому матч проти «Полісся» можуть перенести.

Можливо, що тоді волочиська команда розпочне чемпіонат домашнім матчем 2-го туру 11 вересня проти «Кристала» з Херсона.

До речі, івано-франківське «Прикарпаття», яке 29 серпня в Хмельницькому поступилося «Поділлю» в матчі Кубка України, також звернулося до ПФЛ про перенесення першого матчу чемпіонату. Причина – в команді п’ятеро гравців хворіють на COVID-19. Через таку ж проблему перенесений і матч «Авангарда» проти «Чорноморця».

Оцініть матеріал
(31)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Саша Лапій
Матч стартового туру Першої ліги чемпіонату України з футболу "Оболонь" - "Верес", який мав відбутися 5-го вересня у Києві - перенесено на більш пізній термін. Про це повідомляє пресслужба Професіональна футбольна ліга.
Нагадаємо, 31-го серпня до ПФЛ з проханням про перенесення дати цієї гри звернувся генеральний директор НК "Верес" Віталій Андрощук. Причина - у шістьох гравців народного клубу минулого тижня лабораторно підтвердили COVID-19.
Раніше з цієї ж причини було перенесено гру першого попереднього етапу розіграшу Кубка України "Дніпро" - "Верес". Цей матч повинен відбутися у Черкасах 8-го вересня.
DidOk
На фото стадіон "Рух" (Івано-Франківськ) ? 🏐🇺🇦
Виктор Иванов
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Андрей Овчаренко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил