Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 03 вересня 2020, 02:05
7213
5

ФОТО. Збірна України прилетіла з Харкова до Львова на матч зі Швейцарією

Завтра, 2 вересня, синьо-жовті весь день проведуть у готелі

| Оновлено 03 вересня 2020, 02:05
7213
5
ФОТО. Збірна України прилетіла з Харкова до Львова на матч зі Швейцарією
УАФ

Після годинного перельоту з Харкова чартерний літак із синьо-жовтими на борту приземлився у Львові о 18:00.

У складі команди на даний момент – 28 гравців. До «молодіжки» був відправлений Олександр Сирота. Усі інші продовжують претендувати на місце в заявці на гру зі Швейцарією.

Одразу з летовища хлопці виїхали до свого традиційного розташування в столиці Галичини – «Гранд-готелю». Усі члени збірної постійно застосовують індивідуальні засоби захисту. Всі члени делегації живуть в окремому крилі, не перетинаючись із іншими відвідувачами.

Сьогодні, 1 вересня, перед вечерею представники команди в повному складі здали вже третій ПЛР-тест за ці збори. Нинішній проведений уже безпосередньо УЄФА як організатором турніру Ліги націй. Результати досліджень будуть готові за добу.

Завтра, 2 вересня, синьо-жовті весь день проведуть у готелі, аби уникнути будь-яких контактів із зовнішнім середовищем. А ввечері, о 18:30, відбудеться офіційна передматчева прес-конференція за участю головного тренера збірної Андрія Шевченка та її капітана Андрія Пятова.

Після цього головна команда України проведе офіційне тренування на газоні «Арени Львів», перші 15 хвилин якого будуть відкритими для представників мас-медіа. Через карантинні обмеження представники ЗМІ зможуть поспостерігати за частиною заняття лише з медіа-трибуни.

 
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
KREKER
Не погана така собі компашка, судячи з фото, вимальовується. Малиновський, Степаненко, Ярмоленко , молодняк, Марлос........Ох, якби хотілося, що б хлопці трохи шороху навели на Європейських та Світових полях. Доброї ночі усім.
maxno
молодёжь может шороху и в мире навести
mrCorsairs
KREKER, 01.09.2020 23:48+1
Не погана така собі компашка, судячи з фото....
Молодняк это молодожен? (Зинченко)