Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 01 вересня 2020, 17:15
1323
2

Тренер ФК Львів: «Команда не повністю укомплектована. Чекаємо новачків»

Георгій Цецадзе чекає посилення складу

| Оновлено 01 вересня 2020, 17:15
1323
2
Тренер ФК Львів: «Команда не повністю укомплектована. Чекаємо новачків»
pfclviv.com

Наставник ФК «Львів» Георгій Цецадзе розповів, що клуб чекає підписання нових гравців, а також знайшов позитив у відкладеному старті сезону через коронавірус.

– Стосовно комплектації команди. Наскільки Ви задоволені роботою команди на трансферному ринку? Чи очікувати ще підписань?

– Ми продовжуємо селекційну роботу. Не можна зараз говорити, що команда повністю вкомплектована. Є декілька варіантів, ми чекаємо ще нових виконавців. Власне, тому до першої офіційної гри підійдемо в оптимальному складі та формі.

– Доволі неприємні новини зі стану «Львова» останнім часом бентежили футбольну громадськість України. У колективі виявили позитивні результати тестів на Covid-19. Клуб вжив необхідних заходів, команда пішла на карантин, хворих ізолювали. Наскільки сильно такий стан справ повпливав на підготовку команди до нового сезону?

– Відверто кажучи, у цій історії можна знайти як позитивні, так і негативні риси. Перш за все, постраждали ті футболісти, які вимушено припинили тренування. З іншого боку, ми отримали більше часу для якомога кращої підготовки до сезону. До гри з «Минаєм», звісно, ми готувалися як належить, досить серйозно. Втім, цей матч у нас був посередині зборів. Власне тому, завдяки переносу цього поєдинку ми забезпечили собі більш якісну підготовку до чемпіонату. Як то кажуть, не було б щастя, та нещастя допомогло. Саме тому, для інфікованих гравців – ситуація не з найкращих. Якщо ж говорити з точки зору команди, то збори продовжилися у звичному ритмі, ніяких проблем нема.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Shevchenka2019
4м0 тут))) Тут) Карпати і в такому стані на ВИЇЗДІ мали фанів,а фек@ли...без фанатів. ФАКТ))) Баклань Карпати,але насправді сам себе за факт...НАРОД РЖЕМО З Д @УН@())
zhyr
Бразильські пляжі зачинили через коронавірус?