Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 01 вересня 2020, 13:15
13503
9

Барселона готується покарати Мессі за небажання тренуватися

Клуб не готовий йти на поступки своєму лідеру

| Оновлено 01 вересня 2020, 13:15
13503
9
Барселона готується покарати Мессі за небажання тренуватися
marca.com

За інформацією іспанських ЗМІ, «Барселона» не готова миритися з тим, що Ліонель Мессі відмовляється приїжджати на передсезонну підготовку і вимагає трансфер.

Клуб готується до серйозних штрафів для футболіста - аргентинець може втратити мінімум 25% зарплати за підсумками місяця.

При цьому керівництво не поспішає офіційно вводити санкції, щоб остаточно не розбити відносини з Мессі і умовити його залишитися в команді.

За рік до завершення контракту гравець повідомив клуб про бажання піти, а головним претендентом називають «Манчестер Сіті». Каталонський клуб не готовий обговорювати трансфер і вимагає, щоб в контракті Ліонеля була активована клаусула в розмірі 700 мільйонів євро.

В кінці минулого тижня повідомлялося, що Мессі готується зробити заяву з приводу свого майбутнього, але поки гравець зберігає мовчання.

Оцініть матеріал
(125)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
umnuy2
На работу не ходишь и тебя лишают только 25%,где бы такую работу найти
Trasher311987
Мне кажется ему нас...ть)))
nabooo
Бартомеу уникальный мастер по закапыванию своей карьеры. Как говорится, сказочный ..., которого запомнят как чувака, который вогнал клуб в долги и скандально отпустил легенду клуба.
cooperchack
Руководство хай х.й сосет
Penal
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
bzzzzz
короче, уйдет в след сезоне свободным агентом
waw
буде як в казціпро золоту рибку - лео почекає до літа,а ті хто пускає слину в надії на 700 млн євро,будуть смоктати лапу,мессі не та величина,щоб витискати його з клубу,щоб заробити
Андрей
Подписал контракт - выполняй. Хочешь покинуть клуб - О.К., но по условиям договора. Клуб, даже если он не будет на поле выходить, закладывал в его контракт возможность получать $ за многое: от футболочек/мячиков с его именем до продаж билетов на стадион и показательные мероприятия. Поэтому, думаю, Лёня с таким подходом сам наступит себе на одно место (особенно если ПСЖ и МС не будут уступчивы и щедры).