Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 01 вересня 2020, 02:07
5907
0

Джошуа і Пулєв домовилися. Названо дату і місце супербою

Дуель за титул чемпіона світу в суперважкій вазі пройде 12 грудня в Лондоні

| Оновлено 01 вересня 2020, 02:07
5907
0
Джошуа і Пулєв домовилися. Названо дату і місце супербою
BoxingScene. Джошуа і Пулєв

Поєдинок за титул чемпіона світу в суперважкій вазі між Ентоні Джошуа (23–1, 21 KO) і обов'язковим претендентом IBF Кубратом Пулєвим (28–1, 14 KO) відбудеться 12 грудня на арені O2 в Лондоні.

Спочатку бій за три пояси Джошуа повинен був відбутися 20 червня на 70-тисячному стадіоні «Тоттенхем Хотспур» в Лондоні, але його довелося відкласти через пандемію коронавірусу.

Промоутер Енді Хирн розповів: «Так, 12 грудня на O2 – це план для Джошуа. Сподіваюся, що деяким фанатам буде дозволено бути присутнім на поєдинку після багатьох місяців пандемії. Британська влада планує дозволити відвідування на як мінімум 25% від площі арени, починаючи з жовтня».

Промоутер Джон Вірт, який просуває Пулєва, розповів: «Ми раді, що ситуація з боєм, схоже, повернулася в потрібне русло, і у нас є нова дата і місце. У контракт ще мають бути внесені деякі зміни, але ми сподіваємося, що він буде укладений на цьому тижні».

Хоча обом таборам подобається дата і місце проведення, ще необхідно доопрацювати фінансові умови, які можуть змінитися в порівнянні з раніше підписаною угодою через значне скорочення доходів від продажів квитків.

Якщо сторони виявляться нездатними домовитися про розподіл грошей, буде призначений аукціон, і Джошуа отримає право на 65%, а Пулєву відійде 35% коштів по заявці, яка виграла.

Оцініть матеріал
(45)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.