Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 31 серпня 2020, 21:04
6977
2

Спортивний директор ледве вижив. В українському клубі спалах коронавірусу

Тренер «Прикарпаття» Володимир Ковалюк проситиме про перенесення двох ігор

| Оновлено 31 серпня 2020, 21:04
6977
2
Спортивний директор ледве вижив. В українському клубі спалах коронавірусу
ФК Прикарпаття. Володимир Ковалюк

Головний тренер «Прикарпаття» з Івано-Франківська Володимир Ковалюк розповів, що багато співробітників та футболістів клуба перехворіли або хворіють на коронавірус.

Спортивний директор лежав в реанімації, масажист команди зараз в реанімації, також хворіє лікар «Прикарпаття». Тренер додав, що деякі футболісти вже перехворіли на коронавірус, а частина – хворіють зараз.

«І як тут грати у футбол? Сподіваюся, що старші футболісти приведуть себе у порядок після хвороби. Вона б’є по-різному – когось сильніше, когось легше. Спортивний директор Микола Татарин понад місяць пролежав в лікарні, був на вентиляції легень, можна казати, що він вижив. Також команда планує піти на 14-денну самоізоляцію».

Через випадки захворювання на коронавірус «Прикарпаття» проситиме про перенесення двох стартових матчів чемпіонату Першої ліги. Володимир Ковалюк повідомив, що хворобу вже перенесли троє гравців, а ще п’ятеро хворіють:

«У кількох футболістів є підозра на COVID-19. Також хворіють лікар та масажист клубу. В такому випадку нереально підготуватися до матчів. Тим більше поїхати в Горішні Плавні і якісно зіграти. Тому ми проситимемо ПФЛ про перенесення».

Перша ліга стартує вже найближчими вихідними. В першому турі команда з Івано-Франківська мали зіграти гостьовий поєдинок з «Гірником-Спорт», а в наступному – приймати київську «Оболонь».

Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Олексій Коваль
А теперь вопрос: как Прикарпатье позавчера играло на Кубок?!?!