Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 31 серпня 2020, 15:31
3356
0

Віталій МИКОЛЕНКО: «У перші дні було дуже багато правок від Луческу»

Захисник «Динамо» розповів про зміни при новому тренері

| Оновлено 31 серпня 2020, 15:31
3356
0
Віталій МИКОЛЕНКО: «У перші дні було дуже багато правок від Луческу»
ФК Динамо Київ. Віталій Миколенко

Захисник «Динамо» Віталій Миколенко розповів про тренувальний процес киян під час паузи, пов'язаної з іграми збірних, і поділився очікуваннями від жеребкування кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів.

«Відчуваю себе добре, вже тиждень як повернувся до повноцінних тренувань, а зовсім без обмежень працюю дня три - з ударами, подачами, що при моїй травмі спочатку не можна було робити. Ті гравці, хто були травмовані, а також ті, хто не були задіяні в грі за Суперкубок, отримали два дні вихідних, а потім ми працювали індивідуально. І я в їхньому числі.

Вважаю, що після травми все ж краще перетерпіти, не рватися передчасно в бій. Хоча, звичайно, я дуже хотів поїхати в збірну, допомогти команді, побувати в цій атмосфері через дев'ять місяців. Але травма не дозволила поїхати, тому було прийнято рішення, що я залишаюся в клубі, щоб на сто відсотків відновитися.

Не можу сказати, що з приходом Луческу щось глобально змінилося. Однак в перші дні зборів було дуже багато правок - по позиції, по грі в обороні, в атаці. Не змін, а саме поправок, індивідуальних підказок і порад від Містера з приводу гри на моїй позиції.

Ліга чемпіонів? В принципі, мені без різниці, хто суперник. У будь-якому випадку загадувати не будемо, з будь-яким суперником потрібно показувати свою гру. Тренери кожен день розповідають і показують, як нам потрібно грати, і ми постараємося це виконувати, незважаючи на те, кому будемо протистояти», - сказав Миколенко.

Оцініть матеріал
(25)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.