Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 31 серпня 2020, 01:21
2856
3

Розірвали своїх. Дніпро-1 виграв товариський матч у молодіжки клубу

Клуб заповнив двосторонку паузу, що виникла в чемпіонаті

| Оновлено 31 серпня 2020, 01:21
2856
3
Розірвали своїх. Дніпро-1 виграв товариський матч у молодіжки клубу
СК Дніпро-1

Футболісти «Дніпра-1» у перший вік-енд під час паузи у чемпіонаті провели двосторонній тренувальний матч. Зустрілися основний та молодіжний склади. Гра була дещо коротшою за звичайний матч і складалася з двох таймів по 35 хвилин. Участі у ній не брали Батагов, Назаренко та Дубінчак, які перебувають у молодіжній збірній, а також Адамюк, Сваток і Вакулко – вони тренувалися індивідуально.

Гра пройшла за переваги основного складу, який був значно швидшим і у роботі з м’ячем, і у прийнятті рішень. Власне, цим і відрізняється футбол у Прем’єр-лізі – молодь «Дніпра-1» наочно побачила, до чого має прагнути. Сьогодні ж хлопці Олександра Поклонського здебільшого працювали у захисті, намагаючись відібрати м’яч та інколи провести контратаку. Підлеглі ж Дмитра Михайленка проводили одну атаку за іншою та отримали гарну нагоду відпрацювати їхнє завершення. І це їм вдалося.

Рахунок було відкрито після помилки молоді в центрі поля. Довбик протягнув після неї м’яч вперед та влучно пробив. Артем і другий м’яч забив після помилки суперників, тепер вже перехопивши передачу від воротаря – до цього Зновенко неодноразово рятував U-21 від голів.

Незабаром після перерви Довбик оформив хет-трик. Кравченко майстерним пасом знайшов форварда у зоні за спинами захисників, і той розібрався тепер вже з Макаровським, який також отримав багато практики на лінії воріт.

Далі прийшла черга забивати іншому форварду. Олексій Хобленко був вчасно на добиванні після пострілу Кравченка, а наприкінці матчу він свій другий гол забив після пасу Чичикова. Між влучними ударами Хобленка проявили себе в атаці і молоді спортклубівці. Одну з їхніх контаратак завершував Волинець, чий удар відбив Юрчук, а на добиванні вправно зіграв Крилов. 5:1 – перемога старших і за рангом, і за віком.

Товариський матч

30 серпня, Дніпро

«Дніпро-1» – «Дніпро-1» U-21 – 5:1

Голи: Довбик (3), Хобленко (2) – Крилов.

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Игорь Авто
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Игорь Авто
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Игорь Авто
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил