Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
|
248
0

Олександр БЄЛІКОВ: «Збір Прометея пройшов інтенсивно»

Форвард «Прометея» розповів про збір кам'янського клубу в Литві

Олександр БЄЛІКОВ: «Збір Прометея пройшов інтенсивно»
БК Прометей. Олександр Бєліков

Добігає кінця тренувальний збір чоловічого «Прометея» в Литві. Про те, як команда працювала на зборі, про свої враження від тренувальної роботи на ньому розповів форвард «Прометея» Олександр Беліков.

- Саша, добігає кінця литовський збір команди. Які у тебе залишилися враження від нього? Яка робота в основному переважала? Які завдання перед вами, гравцями, ставив тренерський штаб?
- Враження тільки відмінні. Збір пройшов інтенсивно. Він поділився на дві частини: перша була у Вільнюсі, ми зібралися всією командою, приїхали збірники та іноземці. Змогли відпрацювати якісь взаємодії, комбінації і після цього переїхали в Палангу, де провели чотири спаринги і попереду ще один.

- Щось можеш розповісти цікаве про тренувальний процес Віталія Чернія?
- У кожного тренера підхід індивідуальний. У Віталія Миколайовича все побудовано на тому, щоб команда була одним кулаком. Саме команда повинна приносити перемоги, а не якийсь окремий гравець.

- У більшості контрольних матчів ти виходив у стартовій п'ятірці. Чи можна вже говорити про те, що ти і далі будеш гравцем стартової обойми, або такі розмови зараз передчасні?
- Дуже рано говорити про таке. І взагалі, я не хочу команду ділити на стартову п'ятірку і лавочку. Для мене всі дванадцять гравцiв - стартова п'ятірка.

- Саша, все-таки збори - це не тільки ігри і тренування. Яким був тут твiй вільний час?
- У нас не так багато часу було для себе. Кілька разів змогли прогулятися по місту. Пройшлися до моря, повітря тут відмінне, чого не можна сказати про Кам'янське (сміється). В принципі тут все зроблено для того, щоб ніщо тебе не відволікало від тренувань.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.