Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 28 серпня 2020, 01:38
5987
4

СУРКІС: «Знайдемо спільну мову з Шевченком і Луческу по гравцях збірної»

Проблем з тим, щоб відпустити гравців до збірної, не буде

| Оновлено 28 серпня 2020, 01:38
5987
4
СУРКІС: «Знайдемо спільну мову з Шевченком і Луческу по гравцях збірної»
fcdynamo.kiev.ua

Президент «Динамо» Ігор Суркіс вважає, що всі гравці збірної України повинні приїжджати в національну команду в один час, проте проблем з приїздом футболістів київського клубу не буде.

«У мене немає позиції з цього приводу. Є ж головний тренер, який буде вирішувати. Єдине, я б хотів, щоб умови були для всіх однаковими. Якщо наші легіонери з Бельгії Яремчук, Безус або той же Маліновський, який грає в Італії, Ярмоленко, приїжджають 30 або 31 числа, я вважаю, що і наші гравці повинні приїхати в збірну в цей же час. Але якщо так треба для позитивного результату збірної, думаю, ми знайдемо спільну мову з Луческу і Шевченком».

«Ніколи не відмовляли нашій національній команді, які б у нас не були відносини з УАФ. Наскільки я пам'ятаю, у нас 7 гравців викликається в молодіжну збірну. Вважаю, що ми повинні пишатися тим, що наші футболісти грають в збірних різних вікових груп, але все повинно бути по регламенту. Ніхто не дозволить порушувати регламент ФІФА і УЄФА», - сказав Суркіс.

Оцініть матеріал
(56)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
beba2018
Те кто играет за рубежом и привлекается в сборную там своя кухня говорить нечем.
Что касается внутреннего чемпионата так в этом сезоне Шеве сам Бог помогает. В клубах первой четвёрки тренера, о которых может позавидовать даже АПЛ. В Десне Рябоконь сколотил хорош коллектив, в Запарожье реформатор Скрыпник, в Динамо великолепный Мистер который как по мне в наших футболистах разбирается лучше нас хохлов, и умеет раскрывать у списанных пацанах ярких футболистов. Конечно, что то стал беспокоить Шахтёр какой-то непонятной игрой, но можно это списать на усталость затянутого сезона из - за евро кубков. Но если нет, то пора прощатся с тренером (нужно продать очередной Роме. Палкин я думаю сможет😜😁😁😁)
А так от Шевы нужно ждать только ВИКТОРИЮ!!!!
УДАЧИ ВАМ И НАМ АНДРЕЙ НИКОЛАЕВИЧ!!!
tima fialko
Мурло брехливе.Тільки у Суркіса вічні проблеми зі збірними.Динамо завжди вимагало тепличних,особливих умов для себе.Дах поїхав від власної величі,яка давно вже смішить