Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Велоспорт
| Оновлено 27 серпня 2020, 19:25
459
0

Бредлі ВІГГІНС: «Армстронг прекрасно справлявся з ворожістю французів»

Легендарний британський гонщик - про майбутній Тур де Франс

| Оновлено 27 серпня 2020, 19:25
459
0
Бредлі ВІГГІНС: «Армстронг прекрасно справлявся з ворожістю французів»
instagram.com/bradwiggins

29 серпня в Ніцці стартує 107-й в історії Тур де Франс, який буде проводитися в умовах пандемії і в незвичні для гонки терміни.

Легендарний британський велогонщик, переможець Туру 2012 року Бредлі Віггінс поділився очікуваннями від гонки:

- Чи правильно це: проводити Тур де Франс з урахуванням поточної ситуації?
- Я думаю, питання безпеки розглядалося, коли було прийнято рішення проводити гонку. Організатори вважають, що зможуть провести гонку в цілковитій безпеці, і ввели багато обмежень. Не думаю, що це рішення приймалося під якимось тиском. Вони вірять, що можуть провести гонку максимально безпечно. Не думаю, що існують якісь ризики при проведенні гонки.

- Як вплине на гонку відсутність фанатів? Які будуть відчуття гонщиків?
- Подивимося. Ми ще ніколи з таким не стикалися. Гонка буде настільки ж конкурентною, гонщики змагатимуться один з одним, як завжди.

Не думаю, що відсутність уболівальників негативно вплине на гонку, не думаю, що хтось з гонщиків буде шукати в цьому виправдання. Але, подобається комусь це чи ні, це вплине на хід гонки, особливо для таких гонщиків, як Тібо Піно чи Алафіліпп.

У минулому році Алафіліпп їхав для своєї країни, за ним була вся Франція. Коли ти відчуваєш таку підтримку, це покращує твої результати. Але не думаю, що знайдеться гонщик, який буде виправдовувати свою невдачу відсутністю фанатів.

Ворожість французів до деяких гонщиків, таких як Кріс Фрум - це неприємне видовище, яке ми спостерігали в попередні роки. Хоча деякі гонщики, такі як Ленс Армстронг, чудово справлялися з цією ворожістю. Йому подобалася думка, що глядачі його ненавидять, і він хотів доводити їм, що він з цим впорається.

Тому, все буде по-іншому, але ніхто не знає, як саме. Звичайно, фанати будуть присутні на узбіччях, але не в таких кількостях, як зазвичай. При цьому я не думаю, що це вплине на результат гонки.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.