Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 26 серпня 2020, 10:59
4954
5

Григорій СУРКІС: «Перемога над Шахтарем - це тільки початок»

Почесний член УЄФА - про перемогу «Динамо» в матчі за Суперкубок України

| Оновлено 26 серпня 2020, 10:59
4954
5
Григорій СУРКІС: «Перемога над Шахтарем - це тільки початок»
ФК Динамо Київ. Григорій Суркіс

Почесний член УЄФА Григорій Суркіс оцінив кадрові рішення головного тренера «Динамо» Мірчі Луческу в матчі з «Шахтарем» (3:1).
 
- Ми бачимо, як завдяки тренувальному процесу, по-новому побудованому в команді Мірчею Луческу, футболісти постають в іншій якості...
- Давайте дивитися не лише на те, що вони постають в новій якості, давайте казати про те, що деякі гравці поновлюють свої якості, за які їх, власне, і запрошували в команду. Подивіться на Родрігеша. Подивіться на Соля, вихід якого замість Супряги викликав здивування у багатьох прихильників «Динамо». Але, мабуть, це не тільки інтуїція, а ще й стратегічне мислення нашого коуча, який знає, як потрібно грати команді, яким чином вимірювати терпіння.

Тому пропоную сьогодні не піддаватися емоціям, а, насолодившись успіхом, очікувати повернення гравців, які можуть по праву оспорювати своє місце у складі. Адже потрібно враховувати, що команда грала без 6-7 гравців основного складу та з абсолютно новою лінією оборони - лише Караваєв іноді виходив на позиції лівого захисника. Для Кендзьори роль правого центрального захисника - нова, Сирота провів лише кілька матчів у основному складі. Думаю, що Містер знає, що потрібно зробити, щоб налаштувати команду на перемоги, які надихнуть хлопців. Безумовно, вони вірять тренеру, почали інакше працювати, інакше мислити, інакше виглядають тактично. Одним словом, це тільки початок.

Читайте також: Григорій СУРКІС: «Є надія, що велика перемога буде через кілька тижнів»

Оцініть матеріал
(43)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Palych1
С такой игрой в атаке очень скоро придёт и конец, а именно когда фарт закончится и эмоциональный подъем от назначения нового тренера
potemkin78
где то я это уже слышал
Виктор Иванов
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
JulikoB
Абсолютно согласен. Могу только пожелать в добрый путь.
аоот оооит
неужели их не посадят?