Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 24 серпня 2020, 02:44
1928
0

Томас ТУХЕЛЬ: «Велику роль в таких матчах грає просте везіння»

Наставник ПСЖ – про поразку у фіналі Ліги чемпіонів

| Оновлено 24 серпня 2020, 02:44
1928
0
Томас ТУХЕЛЬ: «Велику роль в таких матчах грає просте везіння»
УЄФА. Томас Тухель

Головний тренер французького ПСЖ Томас Тухель прокоментував поразку від мюнхенської «Баварії» (0:1) у фіналі Ліги чемпіонів.

«В останні тижні ми продемонстрували все необхідне, що потрібно для перемоги в турнірі. Але в футболі доводиться миритися з тим, що більшу роль в таких матчах грає просте везіння. Ми створювали моменти, але не забили. Але не можна в цьому нікого звинувачувати.

Пишаюся Неймаром, який знову показав свій високий клас і сильний характер. Для Мбаппе гра була складною, адже у нього була серйозна травма, він пропустив більшу частину тренувального процесу. Це просто диво, що він зараз тут з нами.

Гол - це все, чого нам сьогодні не вистачало. Ми створювали моменти, але забив суперник. Упевнений, що якби забили ми, то ми і перемогли б з тим же рахунком 1:0. У нас були і дуже хороші відрізки в грі, і моменти, коли нам доводилося терпіти. В результаті підвела реалізація. Звичайно, хочемо, щоб Кіліан і Неймар забивали завжди, але просити про це неможливо.

Долю зустрічі вирішив всього один гол. Я гордий тим, який характер показала моя команда, як вона провела останні кілька матчів. Про більше тренер не може і просити. Так, я розчарований, але не дуже сильно.

Ми віддали боротьбі всіх себе. Залишили на полі свої серця і все інше. У фіналі це і необхідно, але результат не може гарантувати ніхто. Я саме і вважав, що перший же гол може вирішити результат матчу», - сказав Тухель.

Оцініть матеріал
(23)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.