Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Bellator
| Оновлено 07 вересня 2020, 16:45
4522
0

Ярослав Амосов у ці вихідні проведе бій в США. Прогноз на поєдинок

В українця немає поразок

| Оновлено 07 вересня 2020, 16:45
4522
0
Ярослав Амосов у ці вихідні проведе бій в США. Прогноз на поєдинок

У ніч на суботу 22 серпня (початок опівночі за Києвом) в США відбудеться серія поєдинків Bellator 244, де український боєць Ярослав Амосов зустрінеться з американцем Марком Леммінгером. Це буде 24 бій у професіональній кар'єрі Ярослава. Всі попередні свої сутички бренд-амбасадор Parimatch виграв і зараз шанси на його успіх аналітики оцінюють у високі 80%.

У Амосова дивовижний послужний список, він є чотириразовим чемпіоном світу і триразовим чемпіоном Європи з бойового самбо, а також чемпіоном світу з MMA за версією GEFC серед професіоналів. Якщо Ярослав продовжить виступати так само успішно, зовсім скоро його буде чекати титульний поєдинок.

Потрібно відзначити, що спочатку українець повинен був зустрітися з екс-претендентом на титул UFC Джоном Фітчем, але в підсумку ветерана ММА замінили на Леммінгера. Марк вище Ярослава на 5 сантиметрів, але в Амосова більший розмах рук (191 проти 178). Американець старше на рік, але провів лише 12 боїв, в яких здобув 11 перемог. До речі, і суперники у бійців раніше були вельми різного рівня. Ярослав зустрічався з більш досвідченими опонентами.

У Амосова відмінні бійцівські навички, завдяки яким він здобув 10 перемог. (8 - задушливими прийомами). У стійці Ярослав теж виглядає непогано, але ніколи не кидається в рубку, а діє грамотно і виважено, вичікуючи момент, щоб перевести суперника в партер.

Марк також є базовим борцем з вельми в'язким стилем. Але різноманітним бійцем його назвати не можна. В ударній техніці йому похвалитися нічим і він, швидше за все, спробує швидше перевести поєдинок на канвас. Правда, і там чимось здивувати українця йому буде складно. Але в ММА все може помінятися в будь-яку секунду, тим цікавіше буде спостерігати за поєдинком.

 

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стала відома точна сума, за яку Перес готовий продати Луніна
Футбол | 24 квітня 2024, 07:01 8
Стала відома точна сума, за яку Перес готовий продати Луніна

За останніми чутками, Андрій не погодився на продовження контракту та може залишити клуб

Джерело: Лунін відхилив пропозицію Реала і може перейти в гранд АПЛ
Футбол | 23 квітня 2024, 22:36 36
Джерело: Лунін відхилив пропозицію Реала і може перейти в гранд АПЛ

Український воротар влітку може перейти в «Манчестер Юнайтед»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.