Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 19 серпня 2020, 15:53
914
0

Руді ГАРСІЯ: «У Баварії немає слабких місць. Але ідеальних не існує»

Наставник «Ліона» розповів про підготовку до битви з німецьким клубом у півфіналі Ліги чемпіонів

| Оновлено 19 серпня 2020, 15:53
914
0
Руді ГАРСІЯ: «У Баварії немає слабких місць. Але ідеальних не існує»
ФК Ліон. Руді Гарсія

Головний тренер «Ліона» Руді Гарсія поділився очікуваннями від поєдинку з мюнхенською «Баварією» у півфіналі Ліги чемпіонів.

«Баварія» — команда без слабких місць. Якби ви подивилися на нашу статистику і статистику «Ман Сіті» перед [чвертьфінальним] матчем, то ви б подумали, що ми нічого не зможемо зробити. Якщо дивитися на статистику «Баварії», то в цьому плані нічого не змінилося. Але у нас точно такий же підхід, як до інших матчів до цього. Ми — аутсайдери, але у нас такі ж шанси вийти в фінал. Якщо ми ними скористаємося, то будемо там.

Рішення [як зупинити «Баварію»] полягає в тому, щоб не дати слабину психологічно. «Сіті» забив більше сотні голів в чемпіонаті. Не дивіться занадто багато на цифри. Якби ми так робили, то залишилися б у готелі і подивилися матч по телевізору.

Ми знаємо, з ким граємо, і які у них якості. У «Баварії» немає слабких місць, але ідеальних команд не існує. Якщо нам вдасться нав'язати свою гру і грамотно розпоряджатися м'ячем, добре комбінувати, то ми теж можемо чогось домогтися. Справа не тільки в обороні. Ми повинні вірити в себе. Ми знаємо, що можемо доставити суперникові неприємності.

Ми у півфіналі. Ми вибили «Юве» і «Ман Сіті», але ще нічого не виграли. Тому ми повинні зосередитися на наступному матчі. Обидві гри — проти чемпіона Італії та срібного призера Прем'єр-ліги — зміцнили нашу віру в свої сили.

Апетит приходить під час їжі. У нас є апетит до того, щоб вийти до фіналу. І ми можемо зробити це, якщо проведемо класний матч. Це залежить і від «Баварії» теж, але ми спробуємо розіграти свої сильні якості», — зазначив Гарсія.

Матч 1/2 фіналу Ліги чемпіонів «Ліон» — «Баварія» відбудеться у середу, 19-го серпня, о 22:00 за київським часом.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.