Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 18 серпня 2020, 14:02
916
1

Томас ТУХЕЛЬ: «Неймар та Мбаппе роблять різницю на полі»

Наставник ПСЖ розраховує на своїх лідерів у битві з «Лейпцигом» у півфіналі Ліги чемпіонів

| Оновлено 18 серпня 2020, 14:02
916
1
Томас ТУХЕЛЬ: «Неймар та Мбаппе роблять різницю на полі»
ФК ПСЖ. Томас Тухель

Головний тренер ПСЖ Томас Тухель поділився очікуваннями від протистояння з «Лейпцигом» у півфіналі Ліги чемпіонів.

«У півфіналі — три німецьких тренери. І я вважаю, що в Руді Гарсії теж є щось німецьке — так що нас буде три з половиною!

Неймар і Мбаппе роблять різницю на полі. У Неймара прекрасний дриблінг, у Мбаппе — неймовірна швидкість. Це відмінне поєднання, в цьому наша перевага. У кожної команди є свої сильні сторони і особливі відносини між гравцями.

Неможливо передбачити майбутнє. Я був тренером дубля в «Аугсбурзі», а Нагельсманн — 20-річним гравцем. На жаль, він постійно травмувався. Але я попросив його допомогти мені в якості скаута, і він виконав відмінну роботу. Подивіться, ким він став.

Неймар завжди був лідером. Він демонструє впевненість і сміливість — саме так лідер повинен вести себе на полі. У нас в команді дуже хороша атмосфера, і це допомагає Неймару рухатися вперед. Це командний вид спорту, він не може все робити один.

Ми тут, тому що заслужили це. Ми провели відмінний сезон і багато працювали. Ми серйозно сприймали кожен матч. Але зараз не варто говорити про минуле — тільки про сьогодення. Ми бажаємо домогтися успіху. Хочемо, щоб важка робота, яку ми виконали, була винагороджена.

«Лейпциг» високо пресингує, це смілива, молода і швидка команда — як «Аталанта». У нас свій стиль, у них — свій.

Ми знаємо, що «Лейпциг» змінює тактику в залежності від матчу. Вони можуть внести корективи прямо по ходу гри. Буде складний матч, до якого потрібно добре підготуватися. Наприклад, проти «Атлетіко» вони грали 4-4-2. Але нам потрібно зосередитися на собі, на нашій тактиці і структурі, на наших якостях — і спробувати нав'язати свою гру.

Нагельсманн грав у мене тільки один сезон і часто був травмований. Він постійно задавав питання тренерам, але в той час, напевно, було занадто рано, щоб розгледіти в ньому майбутнього тренера. Він дуже уважний до деталей. Можна легко побачити його любов до тактики і деталей при підготовці до матчу», — вважає Тухель.

Поєдинок півфіналу Ліги чемпіонів «Лейпциг» — ПСЖ відбудеться у вівторок, 18-го серпня, о 22:00 за київським часом.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
umnuy2
Делать разницу это что слово паразит сезона 2020