Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 18 серпня 2020, 14:09
2911
0

НАГЕЛЬСМАНН: «Я грав під керівництвом Тухеля. Мені потрібні були гроші»

Наставник «Лейпцига» готується до протистояння з ПСЖ у півфіналі Ліги чемпіонів

| Оновлено 18 серпня 2020, 14:09
2911
0
НАГЕЛЬСМАНН: «Я грав під керівництвом Тухеля. Мені потрібні були гроші»
ФК Лейпциг. Юліан Нагельсманн

Головний тренер «Лейпцига» Юліан Нагельсманн поділився очікуваннями від поєдинку з паризьким ПСЖ у півфіналі Ліги чемпіонів.

«Хочемо зіграти в свій футбол і фокусуватися на собі, а не думати тільки про ПСЖ.

Після відновлення сезону ми майже не показували футбол, в який хотіли грати, але перемагати можна, навіть граючи погано. У гравців дійсно є бажання вигравати, ми голодні до перемог, і я бачу це у них на обличчях. Ми чудово провели матч проти «Атлетіко», а зараз у нас буде шанс проти ПСЖ. Хочемо зробити наступний крок і готові до цього.

Я грав під керівництвом Тухеля. Мені потрібні були гроші, і я отримував зарплату гравця. Однак я отримав травму, довелося вибирати, як оплачувати навчання, і я скористався шансом попрацювати в підрозділі скаутингу і аналітики. Навіть подумати тоді не міг, що колись вийду до півфіналу Ліги чемпіонів і зіграю проти Тухеля.

Я не буду розкривати свою тактику до матчу! Проти «Атлетіко» ми не грали в три центральні захисники, тому що це було не потрібно. Всі гравці здорові, добре працюють, і, звичайно, ми дуже мотивовані.

Ти не можеш передбачити, що здатні зробити Неймар і Мбаппе, це топ-гравці. Проти них треба застосовувати командну оборону. Буде важко, але ми постараємося піддати ПСЖ тиску і змусити їх працювати. Футбол цікавий тоді, коли обидві команди прагнуть атакувати.

Я сказав хлопцям, що навіть без мене у них були б хороші шанси виграти, а ось у мене без них шансів не було. Ліга чемпіонів — турнір гравців, а не тренерів», — зазначив Нагельсманн.

Поєдинок півфіналу Ліги чемпіонів «Лейпциг» — ПСЖ відбудеться у вівторок, 18-го серпня, о 22:00 за київським часом.

Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.