Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 18 серпня 2020, 00:54
2942
2

Маліновський розповів, чого Шахтарю очікувати від Інтера

«Головне - в боротьбі не програти», - вважає Руслан

| Оновлено 18 серпня 2020, 00:54
2942
2
Маліновський розповів, чого Шахтарю очікувати від Інтера
ФК Аталанта. Руслан Маліновський

Український півзахисник «Аталанти» Руслан Маліновський розповів, чого «Шахтарю» очікувати від «Інтера» в півфіналі Ліги Європи.
 
«Ми з «Інтером» зіграли дві гри. У першому матчі було важко з ними в першому таймі, вони дуже добре грали в обороні. Вони напевно найкращі в Італії в захисті, в атаці у них теж хороші футболісти. У захисті там така п'ятірка - троє центральних і два опорника... Важко знайти простір в цих зонах. У другій грі ми програли, але намагалися робити високий пресинг. Були проблеми, тому що Лукаку робив різницю в грі. Він багато чіплявся за м'яч, створив багато моментів біля наших воріт. Це дуже дисциплінована команда, у якої в складі високоякісні футболісти. Там можна з запасних зробити ще одну команду і заявляти в Серію А.
 
Виділив би ще Брозовича, він пов'язує оборону в атаці. Також відзначу Де Врея і, звичайно ж, воротаря. Вважаю, що Ханданович такий же 12-й гравець, як і Пятов у «Шахтарі». Він здорово грає ногами, чекає, коли команда вийде в атаку і потім вже робить передачу. Нам тренер говорив, що потрібно за спину Ешлі Янга бігти. Він в атаці кращий, ніж в обороні. Коли залишаєшся з ним один в один, він задкує.
 
Ця гра буде схожа на ту, в яку ми з ними грали. Вільних ділянок не буде, завжди гравці будуть висуватися і зустрічати суперника. Якщо «Шахтар» буде грати швидко, з рухом, не програє в силовій боротьбі, він може розраховувати на хороший результат. Бажаю удачі, адже без неї в Лізі Європи не обійтися. Сподіваюся, зіграють в свій найкращий футбол, адже суперник ментально готовий і буде бігти і пресингувати. Головне - в боротьбі не програти», - сказав Маліновський.
 
Поєдинок в Дюссельдорфі розпочався о 22:00.

Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Mac_Gyver
Малиновскому пора в тренеры.
odiniznashih
Видать, как и я - прочитали новость на день позже)