Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
2709
4

Разван РАЦ: «Не очікував такого ходу від Луческу, Шахтар у мене в ДНК»

Колишній гравець донецького клубу здивований, що румунський фахівець очолив київське «Динамо»

Разван РАЦ: «Не очікував такого ходу від Луческу, Шахтар у мене в ДНК»
ФК Динамо Київ. Мірча Луческу

Колишній гравець донецького «Шахтаря» Разван Рац прокоментував новину про те, що Мірча Луческу очолив київське «Динамо».
 
«Я дуже відданий «Шахтарю», щоб зрозуміти це. Я не можу придумати йому виправдання, тому що я міркую зі свого боку. Взагалі не очікував такого ходу від Луческу і справді не розумію. Але це його рішення і крапка. «Шахтар» у мене в ДНК і я не розумію. У Румунії є різні думки. Одні кажуть, що це футбол і людина просто професійно перейшла в інший клуб. Інші засуджують, кажучи, що він піднявся на такий рівень разом з «Шахтарем».
 
Думаю, «Динамо» і Луческу буде важко обігрувати нинішній «Шахтар». Донеччани зараз набагато сильніші і рекордне відставання за очками в минулому чемпіонаті це показало. Навіть з Мірчею вони не зможуть наздогнати «Шахтар». Час покаже. У «Динамо» є гравці з потенціалом і талантом, але для цього потрібен час. З іншого боку, у «Шахтаря» вже є топ-гравці високого рівня, які можуть грати в будь-якому європейському клубі, навіть в «Реалі» або «Барселоні».
 
Є рівень, до якого «Динамо» поки не може дістатися. Я буду бажати удачі тільки донеччанам, іншого варіанту для мене не існує. Це точно буде цікавіше, ніж було. Для вболівальників українського футболу буде ще одна причина подивитися футбол і битву титанів. Але поки я бачу тільки одного титана. Це як битва Зевса і напівбога», - сказав Рац.
 
Нагадаємо, що сьогодні «гірники» проведуть свій поєдинок в півфіналі Ліги Європи проти «Інтера». Початок матчу о 22:00 за Києвом.

Оцініть матеріал
(20)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Влад Тараненко
Может хватит про ДНК? Я хоть и болельщик Шахтера, но бесит, что последние 3 дня пресс-служба пытается поменять половину слов на "ДНК". По любому Рац сказал что-то типа "Шахтер у меня в сердце", а в этих "журналистов" какая-то болезнь, притом на уровне ДНК, половину слов на "ДНК" пытаются поменять
Axmetov10
А мне нравится.Я вообще люблю верных людей,верных своей стране,своей семье,своему клубу.Молодец Рац,уважаю
Trasher311987
Вместо СКМ, спонсор будет ДНК
stopor2016
У меня тоже . В печёнках.