Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
13055
2

Стало відомо, скільки Шахтар щорічно отримує від спонсорів

Йдеться про 7 мільйонів доларів, не враховуючи контракт з генеральним спонсором

Стало відомо, скільки Шахтар щорічно отримує від спонсорів
ФК Шахтар. Сергій Палкін (ліворуч)

Генеральний директор «Шахтаря» Сергій Палкін розповів про суму, яку вдається заробляти клубу щорічно від співпраці зі спонсорами.

«Спонсори - це одна з частин доходів будь-якого клубу в світі. Я хотів би нагадати, що сьогодні існує фінансовий фейр-плей, який дуже жорстко контролюється УЄФА. Звітність, доходи і витрати клубів перевіряються повністю, уздовж і поперек. І якщо сьогодні спонсор той же СКМ, то ви не можете написати будь-яку цифру. Ви можете укласти контракт на суму, яка відповідає вартості даної угоди на ринку. Якщо напис на футболці, виходячи з ринкових пропозицій, коштує $500 тисяч, то ви не можете укласти контракт на $5 мільйонів або $10 мільйонів. На сьогоднішній день наш спонсорський пакет, без СКМ, становить десь $7 мільйонів», - зазначив Палкін.

Також генеральний директор «гірників» розповів про суму, яку його клуб отримав від виступів в єврокубках в нинішньому сезоні.

Оцініть матеріал
(81)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Олег Тимофеюк
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
fan_007
Неправда! На бумаге, да, а вот фактически. .. пусть онласит сумму, которую клуб "откатывает" пари матч. Специально для УЕФА рисуют приличную сумму спонсорского контракта, а по факту большую часть возвращают. Со скай ап схема тоже присутствует.