Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 17 серпня 2020, 03:31
615
0

Гаррі МАГУАЙР: «Цю поразку важко прийняти»

Захисник «Манчестер Юнайтед» – про виліт з Ліги Європи

| Оновлено 17 серпня 2020, 03:31
615
0
Гаррі МАГУАЙР: «Цю поразку важко прийняти»
ФК Манчестер Юнайтед. Гаррі Магуайр

Захисник англійського «Манчестер Юнайтед» Гаррі Магуайр прокоментував поразку від іспанської «Севільї» (1:2) в матчі 1/2 фіналу Ліги Європи.

«У цьому році ми здорово додали. Ми володіли перевагою і в будь-який інший день легко виграли б матч. Знаємо, що можемо додати, і ми повинні стати краще. Ви бачили, які у нас талановиті хлопці. Ми безумовно хочемо завойовувати трофеї.

Ми хочемо і повинні додавати. Сьогодні двічі пропустили після подач, це недобре. Ми вже втретє в цьому сезоні програли в півфіналі. Це засмучує. У нас хороша команда. Ми не бажаємо програвати. Ми не хочемо задовольнятися півфіналами. Ми здатні на більше.

Цю поразку важко прийняти. Ми створили багато моментів. Краща з команд сьогодні програла. Ми сильно поспішали в деяких матчах цього сезону, але сьогодні був не той випадок. Ми почали з високого пресингу, але потім дозволили їм занадто вільно володіти м'ячем», - сказав Магуайр.

У фіналі Ліги Європи «Севілья» 21 серпня зіграє з переможцем протистояння між донецьким «Шахтарем» і міланським «Інтером».

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.