Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 16 серпня 2020, 16:11
26255
62

ХАЦКЕВИЧ: «Білоруси терпіли 26 років, але терпінню приходить кінець»

Екс-тренер «Динамо» Київ висловився про протести в своїй рідній країні

| Оновлено 16 серпня 2020, 16:11
26255
62
ХАЦКЕВИЧ: «Білоруси терпіли 26 років, але терпінню приходить кінець»
fcdynamo.kiev.ua

Білоруський екс-наставник «Динамо» Київ Олександр Хацкевич, який довгий час прожив в Україні, оцінив масові протести, які зараз проходять в Білорусі після виборів президента.

«Білоруси терпіли 26 років, але всякому терпінню приходить кінець. Говорили про «агульную млявасць» білорусів, що нічого не вийде, але ми бачимо, що білоруси - сильний і сміливий народ. Дії ОМОНу - це повне беззаконня. Про це багато сказано - і до цього складно щось додати. Вони виконують накази, але у кожного є голова на плечах, кожен повинен думати про наслідки. Як показали події в Україні, люди, які віддавали злочинні накази в Україні, несли покарання. Тому впевнений, що все це не залишиться безкарним».

«Моіх знайомих ця ситуація теж торкнулася. У друга забрали 14-річного онука, якого так само, як і багатьох ні в чому не винних білорусів, били», - сказав Хацкевич.

Хацкевич зараз працює в Росії.

Оцініть матеріал
(215)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 62
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Андрей Овчаренко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Pro100ecspert
Тренер він такий собі, але як людині респект
Mishka_Tayson
Не очікував такої заяви від Хацкевича. Респект йому.
nabooo
Откуда тут столько сторонников тирании? Жесть просто. А беларусы удивили. Так держать!
DSH88
Странно как-то Лукашенко такой хороший, Беларусь прям рай земной как тут расписывают любители жопоблока, а народ его кышнуть хочет ... Странно что на бел сайтах беларусы матом кроют того бацьку на чем свет стоит, но наши краснопузые лучше знают что там и как.
Саня Дорошенко
"люди, которые отдавали преступные приказы в Украине, несли наказание." Це він про що? Хто поніс покарання?
trubach09
кацапні набігло як комарів на рибалці, переживають щоб в них нічого не сталося і щоб плешивий карлик правив вічно , рабська країна з рабським світоглядом
Roger Fed
Диряві тут захищають убивцю й тирана Лукашеску вони звикли жити під дулами автоматів і наглядом нквд,катуваннями вільнодумців,, але вільні білоруси цього не хочуть так як українці скинули тупого януковоща
Roger Fed
90% білорусів вийшла проти Лукашеску і його фашистів мєнтів ,а дирявий тут розказує ,як добре там жити,типова руССо пропаганда для відроголових мокшей
BaZia
ЖЫВЕ БЕЛАРУСЬ!
sasha_1987
білоруси звичайно молодці, але пригадую як переважна більшість тих білорусів в 2014 разом з кацапами поливали лайном людей, які в нас вийшли на Майдан проти свавілля беркуту , проти побиття людей.
Krab.Vova
сперечатись з ватниками про свободу і можливість вибору людини, це те ж саме, що толкувати з кацапом 100 років тому назад про інтернет ... там тупий погляд і більше нічого ...даремно витрачений час
K_Sarioglo@i.ua
За это респект Хацкевичу.
tima fialko
Анекдот.Білоруський Центрвиборчком поздоровив "Барселону"з впевненою перемогою над "Баварією"
Андрей Мадайский
Для ватников!!! Не важно кто!!! Не важно когда!!!! Но всему приходит пипец!!! Поддерживаю Белорусов!!! Это ваша воля!!!! И мы все за свободу!!!!
vovast
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Robert Monroe
Если цель белорусов - сменить Лукашенко на другую кремлёвскую марионетку, то смысла в протестах немного, потому что кремлёвская философия в принципе исключает свободное волеизьявление.
Александр Жаирс
26 років білоруси терпіли безкоштовні для своїх громадян медицину, навчання у ВНЗ, в дитячих спортивних секціях, квартири черговикам? Нехай переїдуть в Україну і насолодяться демократією і олігархами, які підім'яли під себе всю економіку країни. Дожилися, що українці їдуть до Білорусі, щоб зробити складну операцію за нижчою ціною, ніж на заході.
При боягузливому українському керівництві в країну сповзаються вигнані регіонали і ховаються під прикриття партії "За життя", а проросійський 112-й ТБ канал є рупором цієї партії.
Мабуть деяким українцям це подобається, раз росте рейтинг цієї партії. Люди навіть не уявляють,
яку антиукраїнську нечисть призводять до влади.
Виктор Иванов
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
iravik83
Сразу видно обделенный интеллектом !!!г